Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor ha én válni akarok és a férjem nem jön el a tárgyalásra? Akkor nem fognak Tőle elválasztani?
Szia!
Igen,akkor is elválasztanak.
A tárgyaláson a felperesnek kötelező a megjelenés.
Ha az alperes nem jelenik meg attól még megtartják a tárgyalást és elválasztanak.
És ez jogos is így,a bíróság nem óvoda ahol hisztizni lehet,hogy márpedig Ő nem válik....
Gondolom okkal válsz elé tőle.
A férjed nem lehet egy iq bajnok.
Szia!
Én már túl vagyok egy váláson! Te vagy a felperes, akkor igen! Szétválasztanak akkor is, ha a "férjed" nem jelenik meg!
Szia!
Hát elválasztanak, csak az a kérdés, mikor. Én ugyanígy vagyok, mint Te, már volt egy tárgyalás, amin egyedül voltam az ügyvédemmel, férjem az idézést sem vette át. Amikor átvette,nem volt meg a törvényben előírt nap az átvétel és a tárgyalás között, ezért a tárgyalás sem lett megtartva. Azt mondta a bírónő, vegyem rá, hogy átvegye az idézéseket. Csak nem tudom,hogyan. Szerinte egy évig is eljárhatok oda, tanúkkal, hogy bizonyítsam, hogy megromlott a viszonyunk. Úgyhogy mostanában nem számítok sok jóra. Az is baj lehet, hogy én kizárólagos lakáshasználatot szeretnék, mivel 3 gyerekkel maradok. Mi Veszprémben válnánk.
Ha van valami fejlemény, esetleg okosság, amire rájössz időközben, szívesen venném, ha megírnád!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!