Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz akkor, ha nem tudok két tanut elhívni a második tárgyalásra?
Felvetel? Hang, video a telefonnal? Rendorseg? (jogositvany - mikor tudod, hogy reszegen jon haza es "veletlenul" a rendorok varjak a kapu elott? Nem tudom, csak gondolkodom.
Es a te rokonaid sem vallaljak a tanuskodast? Vagy a munkahelye? Gyermekeitek vannak? Ovono, tanar neni, gyermekpszichologus?
Orvos, ugymint latlelet?
Nem kell feltétlenül tanu csak jo ha van.Nekem is volt szerencsém egy ilyen alakhoz 5 évet éltem vele együtt, és én is a elválás gondolatával foglalkoztam.Nem tudott senki segiteni mert amerre mentem mindenfele zaklatott utánam mászkált.
Azt a meg oldást választottam egy teljesen uj élet nélküle.
Ösze gyüjtöttem némi pénzt titokban csak anyit, amenyi egy vagy kéthonapra elég.Szépen egyik éjjel öszepakoltam a ruháim amenyit gondoltam szükséges,és leléptem.Nagy városban könyeben találsz szálást is és munkát is másikat. Senki nem tudta merre vagyok és rá négyhonapra kb elmentem az ügyvédhez elmondtan neki mindent milyen ember stb.Ö segitett mindenben.Természetesen a férjem ki volt akkadva fenyegetett.Nem is akkart elválni,de a perköltségek ugyebár ketté oszlanak és az a fél aki nem válik a további perköltségeket neki kell füzetni.Neki nem volt pénze igy más választása sem.Nem egyszerü csak elhatározás és kitartás kell hozzá. Nekem is több idöbe telt mirre lépni mertem mert anyira tele voltam már az egész addigi életemmel.Most már van egy nagyon szeretö rendes férjem és egy kislányom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!