Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férjem 4 hónap együttélés után márt nemakart lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 09:12
1/23 anonim válasza:
És azóta? Egyáltalán mióta vagytok házasok? Feltetted neki is a kérdést?
2/23 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk házasok,de 2 éve élünk együtt,azóta se akarja nagyon énmár mindent megpróbáltam de néha azt mondja szex után :Na akkor most megtettem férji kötelességem,már békén hagyhatsz
2011. dec. 6. 09:18
5/23 anonim válasza:
Beszéld meg vele.
Szerintem meleg.
6/23 anonim válasza:
Bocs, de akkor miért mentél hozzá? Az esküvő előtt nyolc hónapig nem akart szexelni, ezen nem gondolkoztál el, mielőtt kimondtad volna az igent??
7/23 anonim válasza:
szerintem fél a spontán szenesedéstől
8/23 anonim válasza:
Azért mert vagy gond terhelt vagy látens bu.zi vagy nem kíván téged vagy egyszerűen csak belekényelmesedett a kapcsolatban.sok jóra ez bizony nem vezet...sok oka lehet erről vele kellene beszélned mert ez nem normális dolog és ennek nem lesz jó vége
9/23 anonim válasza:
Hát ez elég megalázó beszólás szex után. Amúgy látom a válás kategóriába tetted, szóval úgy gondolom magad is tudod mi lesz a vége.
10/23 anonim válasza:
még annyit akartam kérdezni hogy erről szoktatok is beszélni egymással vagy említetted neki?mert ha megbeszélni sem tudjátok akkor elég komoly gondok vannak köztetek mert ha sem a kommunikáció sem a szex nem működik akkor ennek bizony jó vége nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!