Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyzetemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyzetemben, bele merjek vágni, vagy fogjam a bőröndömet?

Figyelt kérdés
5 éve élünk együtt az élettársammal ő 45, én 32.3 éve költöztünk össze, külső szemlélő számára boldognak tűnő, idilli párkapcsolatban. Minden körülményünk rendezett. Gyerekvállalás előtt állunk, de nem merek belekezdeni. Még tél elején rájöttem arra, hogy van egy titkos mániája az interneten való ismerkedés. Könnyen megszerezhető, kicsit elhanyagolt, nem túl mutatós hölgyeknek csapja a szelet, akik egy kis figyelemért cserében szexuális szolgáltatást nyújtanak a számára. Akkor válaszút elé állítottam, kapott egy utolsó esélyt, ha abbahagyja, akkor elfelejtem az egészet. Akkor úgy tűnt, hogy felfogta a dolog tétjét, azonban tegnap este újra találkozott egy ilyen nővel. Kezdjek csomagolni?
2009. máj. 14. 08:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem késlekednék. Ha már most ilyen, akkor később lehet, hogy megbánnád, ha gyereket szülnél neki és akkor már nem lehet visszacsinálni a dolgokat, a gyerek issza meg a levét.
2009. máj. 16. 12:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Az én férjem ugyan ilyen csak ö még lapàtol rà,hogy nem csak internetröl ismerkedik hanem az utcàn is,vagy bàrhol màshol.Elmenni nem tudok tölle mivel külföldi szàrmazàsu és külföldön is élünk,és betart a közös gyerekünkkel.Fogdd a cokmokod és tünj el olyan gyorsan amig lehet,meg nincsen közös gyereketek.Nem fog ö megvàltozni soha,ha 45 éves kora ellenére nem tette akkor eztàn se fogja.Még mielött kilépnél az ajton,rugj is bele 2-töt amiért ilyen egy szemétlàda.
2009. máj. 17. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!