Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyzetemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyzetemben, bele merjek vágni, vagy fogjam a bőröndömet?

Figyelt kérdés
5 éve élünk együtt az élettársammal ő 45, én 32.3 éve költöztünk össze, külső szemlélő számára boldognak tűnő, idilli párkapcsolatban. Minden körülményünk rendezett. Gyerekvállalás előtt állunk, de nem merek belekezdeni. Még tél elején rájöttem arra, hogy van egy titkos mániája az interneten való ismerkedés. Könnyen megszerezhető, kicsit elhanyagolt, nem túl mutatós hölgyeknek csapja a szelet, akik egy kis figyelemért cserében szexuális szolgáltatást nyújtanak a számára. Akkor válaszút elé állítottam, kapott egy utolsó esélyt, ha abbahagyja, akkor elfelejtem az egészet. Akkor úgy tűnt, hogy felfogta a dolog tétjét, azonban tegnap este újra találkozott egy ilyen nővel. Kezdjek csomagolni?
2009. máj. 14. 08:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Fiatal vagy még, annyi pasi van aki megbecsüli a párját, ne maradj ilyen férfi mellett. Nem hiszem, hogy tudna változni. Fűt-fát igérni lehet, de minek?!

Én biztos nem maradnék a párom mellett, mert nem fér bele az értékrendembe, és magamat ismerve állandóan azon gondolkodnék ha nincs itthon, hogy nőnél van, vagy hol?!

Költözz el minél előbb, és kezdjél új életet!

Sok szerencsét!

2009. máj. 14. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak neked lehet eldönteni!

De EZ UNDORÍTÓ!!!

Nagyon, én már rég otthagytam volna!

2009. máj. 14. 10:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el. Fiatal vagy, még most kezdődik az életed. Akár szingliként is boldogabb lehetnél mint így.

Örülj, hogy még nincs baba. Nem fog megváltozni, ha eddig nem tette.

Örülhetne, hogy ilyen fiatal gondolom csinos barátnője van, nem hogy még másokkal is lefeküdjön...

Nem szeret téged igazán.

Sajnálom, de szerintem semmiképpen se maradj vele, ha eddig nem változott meg soha nem is fog, még miattad sem.

Később rá fogsz jönni, hogy jó döntés volt lezárni ezt.

2009. máj. 14. 11:14
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

10:58-as vagyok.

Azon csodálkozom, hogy te ezen még gondolkozol?!!!

2009. máj. 14. 11:16
 15/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok értékes hozzászólást. Főleg köszi fiúk, hogy férfi szemmel is úgy látjátok, hogy ez egy nagyon tisztességtelen viselkedés.

Annak írom, aki kérdezte, hogy tettlegességig is elmegy, erre egyszer 100%osan rájöttem.

Megerősítettek abban, hogy van élet utána is, hétvégén nagy beszélgetés és nyártól új élet.

Nagyon nehéz lesz, de belevágok!

2009. máj. 14. 11:59
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól döntöttél!!!

Hidd el nem bánom meg!

Sok sikert és kitartást kívánok a jövőben Neked!

2009. máj. 14. 13:14
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Csomagolj. Ez nem kérdés. Amúgy túl sok a korkülönbség is. (Nem 50 évesen kell valakinek gyereket vállalnia) Keress egy korban hozzád illő, tisztességes férfit (van ilyen) és azzal alapíts családot.
2009. máj. 14. 13:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél,hogy kilépsz ebből a kapcsolatból.Sok sikert az új élethez és kitartás!Leszel még boldog aki igazán szeret téged.
2009. máj. 14. 19:13
 19/22 anonim ***** válasza:

aki a tettlegességet kérdezte:

sajnos akkor én sem tudok okosabbat mint a többiek, főleg ennyi idős pasi, már lehetne okosabb kicsit...

tudom hogy nehéz, de becsüllek ha megbírod tenni, ne hagyd magad! van méltóságod.

2009. máj. 14. 21:58
 20/22 anonim ***** válasza:
...ha nem is túl sok!:S
2009. máj. 15. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!