Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feljelentem a férjem erőszak miatt, mit tesz a hatóság ez ügyben?
"és talán a férfi házaséletre való igényét sem kellene erőszaknak aposztófálni! "
Ezen hangosan kacagtam volna, ha nem sírni kellene. A házaséletre való igény nem erőszak. Akkor lesz erőszak, ha a delikvens nem nyugszik bele, ha a válasz nem. Ennyire egyszerű.
Sziasztok!
Kicsit szégyennek érzem ennél a kérdésnél, hogy hímnemű vagyok, elég gázosak az itteni srácok..:S
Mivel nem ismerjük a férjedet, nem tudjuk kívülállóként, hogy mit vált ki belőle egy jogi intézkedés. Ezt neked kellene tudnod, mi az amit megtehetsz, mi az ami csak további erőszakot szül.
Vagyok olyan szerencsés, hogy csak tv-ben láttam családon belüli erőszakot, szüleim is, mi is békében élünk.
Az eddig válaszokra azt kell mondjam, hogy semmi szükség erőszakra, és közel sem a nők váltják ki belőlünk, férfiakból. Sok az agresszív szemétláda, akik azt hiszik bármit megkaphatnak, ami eszükbe jut.
Részben igazuk van, hiszen egy nő képes erre.
De tudjátok hogyan? Ha rengeteg szeretetet, törődést kap.
Mi így élünk a barátnőmmel, és tökéletesen működik, mert kölcsönös.
Ezen érdemes elgondolkodni, mielőtt bárki megemelné akár csak a hangját is...
Kérdező, ha végiggondoltad a további cselekményeket, csak akkor dönts mit tegyél, mert neked kell tudnod, mi a folytatása.
Nehogy a mostaninál is rosszabb helyzet alakuljon ki.
Sziasztok!
Férfi 28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!