Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen formában tudom elszámolni, hogy a mire költöm a tartásdíjat?
bemutatod neki a rezsicsekket
de amúgy rohadtul nincs hozzá köze, mire költöd, amíg a gyerek nem elhanyagolt - nem kérhet elszámolást
Jól írta valaki. Nem külön kell kezelni. Ha a gyereknek megvan mindene, ami kell, és mondjuk azt az én fizumból állom, mert pl. előbb utalják, mint az apuka a gyerektartást, akkor miért ne lenne oké, hogy amit ad, abból meg áthuzatom a kanapét. Ez az a szitu, amikor magamra költöm, de közben minden az én pénzemből ment a gyereknek. Senkinek sincs joga beleszólni, abszolút szabályos.
Egyszer ülj le vele: rezsi/lakbér negyede, napi kaja, ebéd, csizma, nadrág, kabát, ruhák, csoportpénz, gyógyszer, oltás.... Told a pofája alá, és mondd meg, hogy amit ad, még kevés is.
Az anyának kutya kötelességre a pénzt a gyerekre költeni, ne írjatok már baromságot. Mi az,hogy semmi köze hozzá???
Kérdező, adj a férjednek pár számlafénymásolatot oszt jónapot, befejezi a cirkuszt, te megvédted a becsületed és mindenki boldog.
Nem egyszerűbb, mint hallgatni itt a sok uszítót?
Én bosszút álmmél:
2011. 11. 22. két darab kifli reggelire: 36 forint
hozzá három kocka sajt: 75 forint
Mindent leírnék. Még azt is hány köbméter vízet használ naponta.
Utána a komplett sokoldalas listát elküldeném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!