Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen formában tudom elszámol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen formában tudom elszámolni, hogy a mire költöm a tartásdíjat?

Figyelt kérdés
A volt férjem kétségbe vonja, hogy a 20000 Ft-t tartásdíjat el tudok költeni a gyermekemre minden hónapban. Ha én is hozzáteszem ehhez az összeghez a magam 17.5%-át+ a családi pótlékot, akkor 45000-47000 Ft körül van havonta. Nem érti meg, hogy nem csak ruhára, élelmiszerre kell számolni, hanem sok egyébre is. Pl. az óvodakezdésre egy fillért nem adott és az orvosi ajánlásra megvett gyógyszereket és oltásokat is én fizettem. Elég sokszor beteg, így a majdnem minden hónapban a gyógyszerekre is elmegy egynéhány ezres.
2011. nov. 20. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

bemutatod neki a rezsicsekket

de amúgy rohadtul nincs hozzá köze, mire költöd, amíg a gyerek nem elhanyagolt - nem kérhet elszámolást

2011. nov. 20. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Meg rengeteg anyuka van, aki pereli a férjét a gyerektartás végett, mert nincs róla papír, hogy az apa fizet, közben pedig felmarkolják a lét! Ez sem túl korrekt!
2011. nov. 20. 23:45
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
De ez jó volt! Dolgozzon minél többet, ha már nem tudta összetartani a családját! Tehát csak a férj lehet a hibás! A feleség miatt még véletlenül sem lehet válás, család széthullás!
2011. nov. 20. 23:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már azokat a nőnek nevezett valamiket, akik ezt csinálják, nem gyalázni kell most az igazi női nemet, hanem a kérdezőnek segíteni! Unalmas már a GYK-n ez a nő utálat, menj papnak azt kész!
2011. nov. 21. 06:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen valóban egyetértek az utolsó válaszolóval. Mindenki tudja hogy sjnos a nagy számok törvénye alapján vannak olyan anyukák is akiket bizony kőkeményen elkéne számoltatni...de itt most a kérdezőnek próbáljunk meg segíteni...azt gondolom mivel alapjáraton sajnos elég kevés tartásdíjat kapsz, így úgy vélem nem kell elszámolnod. (nyilván más lenne a helyzet, ha pl. kapnál 100.000 ft-ot)--> na ilyen összeg mellett már én is elvárnám, hogy tudjon beszámolni az anyuka, hogy mire költi. Te esetedben egyébként nem közgyógyellátott a gyermek? Mert ha közgyógyellátott lenne, akkor szinte az összes gyógyszert ingyen kapná a gyermek. (tudom mert nálunk párom gyermeke közgyógyos, igy maga az anyuka mondta, hogy minden gyógyszer ingyen van neki, éppen ezért anno anyuka, hogy feltornázza a költségkimutatást, a saját gyógyszereiről mutatott be számlákat(fogamzásgátlójáról) :) Bíróság felvilágosította anyukát, hogy az apukának semmi köze az anyuka fogamzásgátlójához! Hát ilyen is van! :) Egyébként tényleg tedd el a számlákat mindenről, meglepő számok fognak kijönni, nyilvánvalóan mesze megfogja haladni a 20.000 Ft-ot a költségvetés...
2011. nov. 21. 08:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Jól írta valaki. Nem külön kell kezelni. Ha a gyereknek megvan mindene, ami kell, és mondjuk azt az én fizumból állom, mert pl. előbb utalják, mint az apuka a gyerektartást, akkor miért ne lenne oké, hogy amit ad, abból meg áthuzatom a kanapét. Ez az a szitu, amikor magamra költöm, de közben minden az én pénzemből ment a gyereknek. Senkinek sincs joga beleszólni, abszolút szabályos.

Egyszer ülj le vele: rezsi/lakbér negyede, napi kaja, ebéd, csizma, nadrág, kabát, ruhák, csoportpénz, gyógyszer, oltás.... Told a pofája alá, és mondd meg, hogy amit ad, még kevés is.

2011. nov. 21. 09:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy kicsit megalázó,de mivel a párod nem normális,szerintem lehet hogy jót tenne ha tételesen egy ide3ig irnád a dolgokat,akár számlákkal is alátámasztanád. HÁtha észbe kap,és leesik neki hogy az a 20000ft lóf@sz,rengeteg pénz kell egy ygerekre.
2011. nov. 21. 11:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Na és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy életkezdéshez is gyűjt a valamirevaló ember a gyerekének, amennyit tud. 20 E-ből? Nevetségesen keveset fizet, fülét-farkát behúzva meneküljön, arra legyen kiváncsi inkább, mi a francból tartod el a gyerekét, ha ő ennyit ad!
2011. nov. 21. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Az anyának kutya kötelességre a pénzt a gyerekre költeni, ne írjatok már baromságot. Mi az,hogy semmi köze hozzá???

Kérdező, adj a férjednek pár számlafénymásolatot oszt jónapot, befejezi a cirkuszt, te megvédted a becsületed és mindenki boldog.

Nem egyszerűbb, mint hallgatni itt a sok uszítót?

2011. nov. 21. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Én bosszút álmmél:

2011. 11. 22. két darab kifli reggelire: 36 forint

hozzá három kocka sajt: 75 forint

Mindent leírnék. Még azt is hány köbméter vízet használ naponta.

Utána a komplett sokoldalas listát elküldeném!

2011. nov. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!