Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha kulfoldon kotottem hazassag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kulfoldon kotottem hazassagot vallni is csak ott lehet?

Figyelt kérdés

Valni csak abban az orszagban lehet ahol hazasodtunk? Ha hazajovok magyarorszagra itt elidithatom a valast? Valni ugye ugy is lehet ha csak en akarom. Ha a kislanyomat hazahozom es a ferjemnek nem szolok h elhagyom az buncselekmeny?

Ezt a kerdest mar feltettem csak rossz kategoriaban.

2011. nov. 15. 11:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon kedves vagy lehet h elek vele.
2011. nov. 15. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Irj privit barmikor. Nagyon keves gyerekes ismerosom van itt kint es tudom, hogy a mindennapi gondokon kivul nekunk meg meg kell kuzdenunk az idegen orszagban valo eles problemaival is.
2011. nov. 16. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:
lakóhely szerinti bíróság illetékes a válásnál, irreleváns, hol kötöttétek
2011. nov. 21. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Külföldön házasodtam, Magyarországon csak beregisztráltattuk és elfogadták (ugyanolyan házassági anyakönyvi kivonatunk van, mint másnak). Most Magyarországon adjuk be a válópert, aztán majd külföldön csak lefordíttatjuk és beadjuk a papírt.
2012. febr. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!