Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt Válaszadók! Igaz, nem kellett volna a második gyerek. De mikor megtudtuk hogy megint terhes nem bántuk hisz a fiam mindig testvért akart. Nem akarom őket bántani nem kell a ház sem. Csak engem engedjenek el nos?
Mekkora gyökér vagy!
Minek kellett a második gyerek?
Persze, kifogások, h ilyen meg olyan volt a feleséged... Te meg csaltad...? Te képmutató, te!
Remélem a feleséged ezerszer jobbat talál nálad, a szeretöd meg kidob a pi.sába! A gyerekeid meg megtudják, h milyen nulla apjuk van! jobb is ha nem mutatsz nekik példát és nem melletted nönek fel! Apa nélkül is jobb felnöni, mint egy szemét apa mellett! Ha nem nézném azt h a feleségednek most nehez lesz anyagilag, azt mondanám, szerencsés, h elhúzol a francba, mert csak egy gonddal kevesebb lesz neki! De a gyerektartást legalább fizesd te gyökér.
Ne csak a kérdezőt bántsátok,biztos hogy a feleség is tehet arról,amiért a férj már nem szereti.Az éremnek mindig 2 oldala van.
Kérdező:Menj szárnyalj hogy boldog legyél.
mi ez a dráma?
miről maradtunk le? :D
:Menj szárnyalj hogy boldog legyél."
De a gyerektartást azért fizesse, két szárnyalás között...
A kurv@ gyerekesnek uzenem, hogy egy fereg!!!!!!!!!!
Kedves Kerdezo!
Mi itt itelkezhetunk a valos informaciok hianyaban, de akkor sem donthetunk helyetted. Szemely szerint nekem az a velemenyem, hogy jobb bekessegben kulon, mint pokolban egyutt, de semmikepp sem jo a gyerek szempontjabol, ha allandoan vitatkoztok. En is anya vagyok, nalunk is sokszor rezeg a lec (bar inkabb anyagi okok miatt), de ha a parom ugy fekudne be mellem az agyba, hogy kozben egy masik nore gondol, biztosan nem lancolnam magamhoz, de elvarnam, hogy oszinte legyen hozzam, hogy nyugodt korulmenyek kozott megbeszeljuk a tovabbi dolgainkat. Ha 5 gyerekunk lenne, akkor is igy dontenek.
"Mennyi megkeseredett, nő és asszony van itt."
huszonéves f@szi vagyok -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!