Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt Válaszadók! Igaz, nem kellett volna a második gyerek. De mikor megtudtuk hogy megint terhes nem bántuk hisz a fiam mindig testvért akart. Nem akarom őket bántani nem kell a ház sem. Csak engem engedjenek el nos?
1000-szer rosszabb állandó feszültségben nőni fel, a veszekedéseket hallgatni,mint ha külön élnek a szüleid és béke van, úgyhogy erről le lehetne szállni. Én is így nőttem fel és borzalmas volt.
Menj és legyél boldog. Attól még szeretheted a gyerekeid, és lehetsz jó apjuk. Attól hogy szülő vagy, még nem kell boldogtalannak lenned egy olyan ember mellett akit már nem szeretsz.
Kedves Kérdező!
Felvetődik bennem a kérdés, ha te valóban megtettél mindent annak érdekében, hogy jól működjön ez a kapcsolat, akkor miért nem lehetett neki elmondanod, hogy téged mi bánt és mi az amin neki is változtatni mert ennek így a folytatásnak nem lesz értelme?!
Gondolom a feleségednek fogalma sincs,arról hogy valaki más is van a képben.. Tudod nem azzal van a baj, hogy te is boldog akarsz lenni. Mert jogodban áll neked is annak lenni. A probléma ott van, hogy te sunyi módon a háta mögött vagy együtt valakivel. Ahelyett, hogy a szemébe mondtad volna azt, hogy:- Anyukám ha te nem vagy hajlandó megváltozni, számíts arra, hogy le foglak cserélni!
Így elég korrekt lett volna mert akkor ő is szembesült volna azzal, hogy valami nagyon nincs rendben a házasságotokkal.
A másik kérdés ami bennem felvetődik, hogy vajon a saját szüleid miért nem állnak ki melletted ez ügyben?
Mert ők nagyon is jól átlátják a helyzetet.
1. Mennyi esély van arra, hogy a másik nővel boldogabbak fogtok lenni? Tartósabb lesz a kapcsolat? Ha a jelenlegi kapcsolatban is kommunikációs nehézségeid vannak, hogy megold és ne a szőnyeg alá seperd a problémákat. Naiv vagy ha azt gondolod, hogy a szerelem örökké fog tartani.
2. Egy jól működő kapcsolathoz a másik feltétel nélküli elfogadása, tisztelete szükséges. Gondolom annak idején azért is vetted el feleségedet mert szeretted és boldog voltál vele.
A döntés a te kezedben van! Szerintem nem itt kéne feloldozásra várnod abban az ügyben, hogy helyesen vagy helytelenül gondoljuk hogy megcsalod a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!