Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éves férfi vagyok 10-éve házas. Tavaly építettünk egy új házat, van egy 6-éves fiam és a feleségem terhes két hónap múlva szül. Viszont jó pár éve nem vagyok boldog! Már nem szeretem a feleségemet. Egy másik nőt szeretek! Mit tegyek?
"Félek, hogy sosem leszek boldog"
Először is, el kellene gondolkodni, hogy miért akar mindenki BOLDOG lenni? Ez egy mítosz csupán, mint a mai felületes világ mindent a mítoszok köré épít. A boldogság soha nem állandó, az csak pillanatnyi dolog. A túlidealizálás a korunk terméke. Ha valami nem TÖKÉLETES, akkor menjen a levesbe. Hajszolni kell a BOLDOGSÁGot még ha beledöglünk is. El kellene engedni a túlzott idealizmust. Az a nő, aki a feleséged, valószínűleg nem volt közömbös neked, amikor elvetted. Ha kicsit elszürkült, kihűlt a kapcsolat, akkor miért nem próbáltok meg dolgozni a kapcsolatotokon??? Vagy hagyni kell elrohadni, aztán cuccolni. Aztán beleugrani egy új kapcsolatba, ott is kiélni a kezdeti lángolást, aztán ha lejjebb lohad (márpedig mindenkinél és minden esetben idővel lejjebb lohad), akkor lehet megint cuccolni? Gondolkozzál már! A reális házasság titka az, hogy nem mítoszokra épül, hanem a felek tisztában vannak azzal, hogy vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Amikor a "közösen kormányzott hajójuk" a házasság zátonyra fut, vagy sérül, akkor együtt megfoltozzák és kormányozzák tovább a hajót. Ez a hajó nem csilivili luxusyacht, de szívós, erős, az élet viszontagságaitól védi a bennülőket és MEG KELL TUDNI BECSÜLNI!!!
Ezt a cikket javasolnám elolvasni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!