Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-éves férfi vagyok 10-éve házas. Tavaly építettünk egy új házat, van egy 6-éves fiam és a feleségem terhes két hónap múlva szül. Viszont jó pár éve nem vagyok boldog! Már nem szeretem a feleségemet. Egy másik nőt szeretek! Mit tegyek?
Ha egy másik nőt szeretsz, már rég lépned kellett volna, nem továbbtetőzni a dolgokat.Jó volt két vasat tartani a tűzben?
Nem értem az ilyen embereket. Nem boldog és akkor még akkor is a közös dolgokon munkálkodik. Házépítés, újabb gyerek, minek???????
Ha menni akarsz, menj. Gratulálok a felelős döntésedhez!
Igen felelőtlenség volt a baba és szerintem képmutatás is, de ezt most nem taglalnám tovább, mások már jól leszúrtak miatta.
Én tanácsot adni nem tudok, de a történetemet leírnám...
Engedd meg, hogy a másik fél szempontjából írjak... Én a terhes feleség voltam a történetben. 28 éves voltam akkor, első baba, tervezett, várt baba. Mi is közösen építkeztünk, közös volt a kölcsön.
A férjem beleszeretett egy másik nőbe. Lányba. Ő ekkor még csak 22 éves volt. Viszonyt kezdett vele, a lány nem tudott rólunk, kibukott a dolog, a lány kidobta. Az én fülembe is eljutott a történet. Mindent elkövettem, hogy helyrehozzam a házasságot, hogy megtartsam a férjem. 5 éven keresztül vesződtünk. Olykor boldogok voltunk. De nem sikerült helyrehozni. Én utólag azt gondolom, hogy egy házasság megéri az erőfeszítést, de mindenáron nem kell egy kapcsolatban benne maradni. Voltak jó időszakaink, de a problémák és a szerelem hiánya változatlan maradt. És igen a a lángoló szerelem hormonális dolog, de abból lesz egy mély fantasztikus érzés. Nálunk egyik sem volt meg. Szóval elvettünk egymástól öt évet. Elváltunk, a volt férjem ugyanolyan szerelmes volt a lányba ekkor, mint az elején. A lányt közben eljegyezték. A férjem zokogott, könyörgött, a lány nem fogadta vissza. Nem tudom... Meg kell próbálni helyrehozni, de ha mindent elkövettetek és nem megy... Hát... A feleséged boldog? Ő miért akar így élni? tudja, hogy nem szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!