Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy akinek a férje a házasság alatt szerelmes lett (másba), aztán mégis visszatért és azóta is boldogan éltek?
kszönöm mindenkinek, aki megosztotta a történetét, elmondta a véleményét
nem az a kérdés sajnos, hogy megbocsátható-e, hanem hogy előfordul-e még egyszer, kétszer, ezerszer...
vagy pedig 80 éves korunkban jót nevetünk az egészen...együtt-boldogságban!
írjatok még!
Hmm.. én is 23 vagyok, házasság előtt, és gyerekként meg harmadikként is értek hasonló dolgok...
Volt olyan, hogy egyik vagy másik szülőmön éreztem, hogy most annyira nem boldog, és azt is, hogy esetleg valaki tetszik nekik. Ezt gyerekként nagyon furcsa megélni, hogy ők is emberek,vannak vágyaik, csalódásaik, és nem megy minden tökéletesen. Volt 1-2 nehéz időszak, amikor ez a kifelé tanusított vonzalom erősödött, és helyt kellett állni. Sokáig mondogattam nekik, hogy ha válás lenne, biztosan nem laknék azzal, aki megcsalta a másikat. Ma már felnőtt vagyok, és nem látom ennyire fekete-fehéren a dolgot, és szerencsére soha még csak egy találkozóig vagy csókig se jutott el egy vonzalom sem, de azt hiszem, a jellemesség kötelező még a legrosszabb helyzetben is. Hazudni és áltatni a másikat az igazi bűn, nem a szerelem vagy fellángolás vagy akármi..
A vőlegényemmel is abban a nehéz helyzetben voltunk, amikor megismerkedtünk, hogy ő épp egy nagyon elromlott, de hosszú ideje tartó kapcsolatban tengődött. Nagyon bántott, hogy kezdetben megcsalta velem a barátnőjét, de hipergyorsan, 2 hét alatt eldöntötte, hogy kit választ, és azóta is mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk azt, akiért érdemes volt megszületni... mégis, a mai napig kicsit bennünk van, hogy ez nem büszkeség számunkra, ahogy indult. Akkor is, ha tudom, hogy az volt a csoda, hogy kedvesem ennyi ideig elviselte a lányt, nem az, hogy végül otthagyta.
A bizalom pedig általában nem áll vissza. És, most, hogy fél évig külföldön tanult a párom, érzem, hogy ez mekkora kincse egy kapcsolatnak. Ezért tisztelem a szüleimet is, mert mindig tudták, mivel tartoznak egymásnak és a családnak. Akkor is, amikor mindenüket ellopták, és ott álltak 2 kicsi gyerekkel, tele adóssággal..hajj de könnyű lett volna átrohanni a szomszéd hosszúlábúhoz egy kis gondűzésre.... de ők végig csinálták, felépültünk a válságokból, szóval szerencsére van ilyen példa is még a világban... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!