Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok a helyemben? Vagy mit tennétek?
Figyelt kérdés
Pár hónapos házasok vagyunk, a férjem állítja, hogy szeret, imád, és mindenki a környezetünkben ezt mondja róla. Ma azonban rábukkantam egy tegnap csinált mailcímre, amivel egy szexpartnerkeresőre regisztrált. Mit tennétek?2011. okt. 13. 10:58
21/50 anonim válasza:
Én várnék még egy darabig, nézném mit csinál, keresgél -e partnereket, vagy nem....
Azért a válás még távoli dolog ilyenkor szerintem... amíg nem vagy biztos dolgokban, hogy megcsal-e vagy nem....
Meg ki kellene deríteni, mi az oka, hogy ide regisztrált? Minden rendben a szexuális életetekkel? Lehet hogy ő valami másra vágyik?
22/50 A kérdező kommentje:
Azért, mert a bemutatkozó szövegben is világosan leírja, hogy titkos kapcsolatot szeretne
2011. okt. 13. 11:12
23/50 anonim válasza:
Ezért van ennyi válás. Mert egyből sértődés, hiszti, összepakolás, lelépés, válás. Az eszedbe se jutott, hogy beszéljétek meg, hogy miért csinálta? Mi szüksége van rá? Nem hiszem, hogy emiatt ne szeretne. Lehet valami hiányzik neki. Persze, ha tényleg megcsal és nem csak nézelődik, az más kicsit, de nem jobb elébe menni a problémának? Én biztos nem hagynám el ilyen könnyen a férjem. Az is lehet, hogy csak mesélt neki egy kolegája és kiváncsiságból szét akart nézni. Nem tudhatod.
24/50 anonim válasza:
Szerinetm ne menj másik szobába,inkább vegyél fel,valami dögös szerkót és VONULJ !!!!!elötte,had csorogjon a nyála,aztán ültesd le,és beszéljétek meg a dolgot!
25/50 anonim válasza:
A "sok f*szfej pasinak" nem kell mindig más ha otthon nincs semmi probléma.Ezen kívül rengeteg kollégám/ismerősöm fent van társkeresőkön,de a többségük semmit mást nem csinál azon kívül hogy beszélget másokkal,és vannak közöttük olyanok akik évek óta fent vannak társkeresőkön és mégsem volt semmi egyéb ezen kívül.Ilyen oldalakon kötetlenebbül lehet beszélni mint chat.hu meg hasonló helyeken,és nem is kerül nyilvánosságra a beszélgetés mint facbukon meg a többi sz*ron. Ha meg egy napja regisztrált még csak és ráadásul arra sem fordított figyelmet hogy eltüntesse a gépről a bizonyítékokat akkor nem hiszem hogy kimondottan a megcsalás ténye áll fent.Azt meg ugye nem is lehet feltételezni hogy esetleg jelzésértéke van a dolognak mert valami hiányzik neki és épp azt akarta hogy ez észre legyen véve,rögtön a világ legnagyobb szemete kell legyen az összes többi férfival egyetemben...bírom egyébként a sok együtt érző embert aki adja a tanácsokat hogy rögtön legyen ez miatt válás,aztán ha tényleg tönkremegy ez miatt két ember kapcsolata az ugyebár senkit nem érdekel,holott lehet hogy semmi valós oka nem lenne.
26/50 anonim válasza:
Szia!
Én férfi vagyok, sok év házasság után jártam így a nejem regisztrált egy társkeresőn. Sok férfin túl van, ha nem akarsz csalódni akkor válj el.
Nyomoztam én is figyeltem, nem jó megoldás mert fájni fog ha kikezdesz vele és elértek a találkozásig. Hidd el tapasztaltam ott az emberek 95 százaléka sexet keres 2 százaléka bohóckodik, 3 százaléka társat.
Ha csak játszik akkor nem titkolná.
27/50 A kérdező kommentje:
El volt tüntetve a bizonyíték a böngészőből, csak az új gmailos fiók nem..
2011. okt. 13. 11:24
28/50 anonim válasza:
Elnézést a sok F*szfej pasi miatt,lehet kicsit elhamarkodott volt,de sajnos a környezetemben ez a "tapasztalat"hogy a férfi szinte bármit megtehet,semmi és senki nem elég jó!és most jöhetnék azzal a sablonnal,ha egy nő tenné ezt ő lenne a legnagyobb K!a világon,merthát micsoda dolog ez?
29/50 anonim válasza:
Ha beleirta,hogy titkos kapcsolatot akar,hát,igy már lehet,hogy nem bohóckodásnak szánta. Szerintem állj elé és kérdezd meg,hogy mi ez? Ha nem ezt teszed,akkor lehet,hogy hetekig nem "talál" ott partnert,te meg jópofin várod a fejleményeket? Én nem birnám igy csinálni.
30/50 anonim válasza:
Én a helyedben regelnék,majd ajánlatot tennék,sőt még egy találkát is összehoznék,ha bele megy,akkor nem kérdés a további.Ebben a felállásban ki nem magyarázná a dolgot.Egyik ismim pont ebben a cipőben volt,hát rendesen ledöbbent a srác mikor a csajszi a bőröndjével ott várta a megbeszélt helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!