Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mennyire természete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után mennyire természetes puszival köszönni egymásnak, rózsacsokor születésnapra?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

A férjem már elvált egyszer, de nagyon furán néznék ha a lányán, anyukáján és rajtam kívül valakinek vörös rózsát adna....

Mondjuk náluk "de utállak" válás volt, így még egy képeslap is furcsa lenne, de nem az ajándék a lényeg, hanem az üzenete.

A vörös rózsa erős szeretetet sugall, illetve ragaszkodást. Ezért is írtam feljebb, hogy szerintem ez az a kör, akinél elfogadható.

2011. okt. 11. 07:32
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Túlzásnak tartom, mert biztos vagyok benne hogy ez jelent valamit: azt hogy még szereti az exét..
2011. okt. 11. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:

igen, szereti.. azt jelenheti ..kifejezi, elmondja vele..

de nem értem, mi ebben a túzás??? miért rossz ez?

hadd legyen már az a normális, ha ki tudjuk fejezni érzéseinket és nem az ha belül rágódunk magunkbazárva rajta és megbetegítjük vele magunkat.

2011. okt. 11. 09:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Válás előtt kellett volna szeretni, nem utána..
2011. okt. 11. 09:33
 15/20 anonim ***** válasza:

előző lásd 21:22

mert, hogy mikor és hogy kell szeretni, azt annyira de annyira tudjuk szabályozni mi, okos, ügyes emberek

2011. okt. 11. 09:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Válás után, ez a lényeg. Ha már döntöttek, akkor valóban legyen vége, vagy nem kellett volna elválni. Nekem az exem ne hozzon rózsacsokrot, mert nem akarom vele újrakezdeni ha már elváltunk. Nem kell haragot tartani és gyűlölködni, de az ilyen gesztusok már nem valók, mert zavarba ejtőek.
2011. okt. 11. 09:57
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

volt már olyan is, hogy újra egybekeltek.

Minden helyzet más és más.

2011. okt. 11. 22:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Sok mindentől fögg ez szerintem. Ismerek olyan párt, akik elváltak, mert elmúlt a szerelem, de nagyon jó barátok maradtak, és azóta mindkettőnek lett másik párja, de rendszeres a közös program. (Nincs az "új párok" részéről féltékenység.) Ha előtte is virágcsokros volt az ex, akkor szerintem belefér a csokor, és a puszi. Ha viszont nem volt ilyen jó a házasság alatt a viszony, akkor talán most döbbent rá, hogy mit/kit veszített. Én az exemet látni sem akarom, viszont egy volt barátommal (nem házasodtunk össze) mai napig tartom a kapcsolatot. Ez mindig a személyek természetétől függ. Bár minden szakítás/válás ilyen lenne, és így folytatódna.

Ezt nevezem én Emberi kapcsolatnak. :)

2011. okt. 15. 11:23
 19/20 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmilyen gond.Én békességben váltam el a feleségemtől és a mai napig nagyon jó barátságban vagyunk.Minden szüli illetve névnapot felköszöntjük egymást igaz csak telefonon.Ez év volt számomra kivétel mert most személyesn köszöntöttem fel és 15 év után most kaptam illetve adtam egy puszit neki és akárhiszed akár nem de jól esett üdv Tibor
2011. okt. 16. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Szüleimmel így van. :) Mindig puszival köszönnek, adnak apróságot egymásnak alkalmakra. Meg anyukám 20 km-re lakik innen és amikor úgy jön ki, hogy nincs busza (ritkán vannak arra járatok) akkor apu néha

hazaviszi, van, hogy megyek én is, aztán anyuval meg a férjével apuval iszunk egy kávét és dumálunk. Nagyon nagyon nagy szerencse, és imádom, hogy így van :)

23N

2011. dec. 7. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!