Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tud segítsen, minden megoldás érdekel. Milyen uton - módon lehetne ebből a válságból kijutni?
Szia!
Először is nagyon sajnálom ami Veled történt, elég undorító ez a volt feleségedtől. Mindenesetre NEM SZABAD feladnod, gondolj a gyerekedre, nincs nehezebb dolog felnőni az egyik szülő nélkül!
Próbálj meg a volt feleséged lelkére beszélni, értesd meg vele, hogy nagyon-nagyon sokat fogsz foglalkozni a gyerekkel, de ezekben az időkben nem tudod állni a nevelés anyagi hátterét. Emlékeztesd arra, hogy a válás során Te milyen nagylelkű voltál vele szemben(a legtöbb ember inkább kiforgatja a párját anyagilag) és ugyan nem kérsz tőle segítséget, de értse meg, hogy most egyszerűen nem tudsz gyerektartást fizetni.
Ha egy kicsi tiszteletet is érez irántad, ad Neked egy kis időt, hogy talpra állj.
-Tündérlány(17)-
Sajnálom ami veled történt, szemét egy feleséged van.
Menj el egy ügyvédhez, mert mintha azt olvastam volna, hogy az állam megelőlegezi a gyerektartást,és neked majd oda kell törleszteni. Szerintem erre pedig adnak részletfizetést.
Szemét a feleséged, mert ha nem tudtál fizetni, akkor ő kérhette volna ezt a megelőlegezett gyerektartást. De legalább szólt volnak Neked, hogy mire készül. Én is elváltam, de azért a volt férjemmel hiába nem jó a kapcsolatunk, ezt nem tenném meg.
Szeretnék Neked okosságot mondani, de sajnos nem tudok, de ne add fel!
Jaj, bocsi most olvasom, hogy nem kapta meg a feleséged a megelőlegezett gyerektartást, mert anyagilag nem szorul rá. Hát akkor pedig duplán egy szemét ribanc! Keress ügyvédet, ne hagyd magad! Attól, hogy elváltál jogod van az élethez!
Kérdezőnek:Dolgozni kell és a kötelezettségeket időben teljesíteni!
A hozzászólóknak:azért a szívünk ne szakadjon meg!Mit szólnánk,ha a férjünk több havi munkanélküliség után,olyan munkahelyre megy el,ahol 4 órát dolgozik?Hát nem sajnálnánk!Szóval higyjül el,hogy hónapok óta semmi munka,semmi pénz(persze net van).A másik:miért aljas a nej?Mit gondolt a kérdező,hónapokig nem fizet,aztán nem lesz semmi?Próbálja meg ezt a villanyszámlával valaki.Azoknak a gyerekeknek enni kell!Ráadásul,ha kifizették a házból,még gondolom hitelt is fizetnek.A állam által előlegzett tartásdíjat meg azért nem kapták,mert nem volt a kérdezőnek munkahelye,tipikus hazudok is,csak az én pártomat fogják!
Ja-ja rengeteg ilyen "apa "van aki feketén,meg pár órára van bejelentkezve,mert fizetni a gyerekeinek nem akar!Pedig azt tőlük veszik el!
A meghalás jó ötlet,legalább árvaságit kapnak a gyerekek...mert a kérdező úgy látszik ,nem akar róluk gondoskodni!
Huha atya eg!! Szerintem ne keseredj el, bar konnyu ezt mondani. Keress egy ugyvedet, hidd el szukseged lesz ra. Az otthoni hitel konstrukciokat nem ismerem. Itt ra lehet adossagot terhelni a lakashitelre, vagyis ha van eleg toke a lakason (hazon) akkor lehet boviteni a hitelt persze torleszto reszlet no. Ugy latszik meg odahaza ebben le vannak maradva. bar tudom ez rajtad nem segit. szerintem azert egy ugyved tudni fogja hogyan keveredj ki a katyubol, ill mennyi eselyed van ra. sajnos muszaj minel elobb cselekedned, mielott az arverezest nyelbe utik.
az egyik hozzaszolo otlete jo volt. ha elveszted a hazad akkor tenyleg nincs sok vesziteni valod, menj ki kulfoldre dolgozni ha Mo-n nem kapsz munkat. 36e Ft-bol nem lehet megelni. bar nem irtad mi a szakmad. nez korul EU-s orszagokban vallalj be akarmit es hidd el ki fogsz keveredni ebbol amiben vagy, csak hidd el h kepes vagy ra.
Második hozzászóló: a tartásdíj állam általi megelőlegezésénél ugyanígy ráterhelik az ingatlanra a tartozást (sőt, annak kamatait és az előlegezés költségeit is). Ezt hivatalból csinálják.
Azzal tehát a kérdező nem jár jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!