Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szétmegy a családom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétmegy a családom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult lesz amit most mondok ..

Szóval én anyukámmal soha nem voltam jóban,egyrészt,mert rossz tanuló vagyok a másik két testvérem viszont jó tanulók voltak,ezenkívűl,mert középső gyerek vagyok,azoknak ugye mindig nehezebb állítólag .. meg ezenkívűl nem is szeretett annyira,mint a másik két gyerekét( ezt kijelentésnek irom,mert így is van ) énis sok mindenről tehetek,hogy ez a kapcsolat idáig fajult,de anyám is .. Szóval most egy éve elköltöztem otthonról .. apám mondjuk nem akarta,de sok volt a balhé már otthon,úgyh belement .. azóta egy szót sem beszéltem anyámmal,se karácsony se semmi,hát elég nehéz volt,de sajnos ezvan .. nem is lenne miről beszélnünk,mert ő ugygondolja,hogy mindenről én tehetek,én viszont belátom,hogy ez a kettőnk hibája,és eleve egy anya nem viselkedhetne így.Namost a történetnek nincs vége.. tegnap feljött hozzám apám és bejelentette,hogy elköltözik otthonról 25 év házasság után,mert ő szerelmes lett egy másik nőbe ... hát még mindig nem hiszem el egyébként,hogy mi a k.rva any.ért kelett ezt tennie,már elnézést a trágár szavakért .. anyám azóta nemtud enni,teljesen tönkrevan .. apámból ezt soha nem néztem volna ki,hogy megteszi,mert jó házasságuk volt,meg az a mocskos k.rva is aki szétszed egy családot,és most nemtudom milegyen,apám aztmondja,majd kiderül,nagyon remélem,hogy meggondolja magát :S

bocs a regényért ...

22/F

2011. okt. 4. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

22 évese felnött férfi vagy még szép hogy elköltöztél,

apud felnött a gyerekek kirepültek joga van új életett kezdeni.

Neked nincs beleszolásod a szüleid magán ügyeibe ők se szólnak a tiedbe.

2011. okt. 7. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!