Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tényleg érdekelnek a hozzászólások, tapasztalatok.
Figyelt kérdés
A kisfiunk kényszeres kézmosó lett az apai elvárásoktól, amit apa nem vesz tudomásul nem is érdekli nem kíván részt venni a "kezelésben". A gyökér probléma a túlzott apai elvárás és szigor vagy nem is tudom minek nevezzem ezt-pszichiáteri vélemény. Nem hajlandó elmenni a kicsivel egy alkalommal sem a gondozóba....közben apa természetesen engem is szapul a gyermek előtt. Mit csináljak???2011. szept. 26. 20:55
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Gyógyszert nem akarom hagyni! Megpróbálom az okot megszüntetni, elköltözünk apától!
2011. szept. 28. 16:27
12/14 anonim válasza:
Jó döntés, én se maradnék egy olyan apával, aki inkább elnézi, hogy legyógyszereljék a gyerekét a pszichiátrián azaz elnyomják a tünetet (ha hat a gyógyszer egyáltalán!) ahelyett, hogy az okot szüntetnék meg az ő segítségével!!!
13/14 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, sőt annyira rossz a helyzet, hogy apa szerint semmi gond nincs a gyerekkel, természetesen velem van a baj, hogy eltúlzom, na és az orvosoknak sincs igaza. Szerinte csak beraktuk a picit a "rendszerbe" és később mindenhol, ha beütik a nevét vagy a TAJ számát látni lehet majd, hogy gyermek idegosztályra járt. Ja igen, de ki miatt is??? Tényleg mindent, de mindent megpróbáltam már, de mindig én, mi jövünk ki hibásként.....na ebből elég!!!!!! Egy okos, ügyes kisfiút nem teszek ki tovább ennek...., aki a szájával nyitja az ajtókat "itthon" és "dugiban" mossa a kezét számtalanszor...na nem!!!!!!
2011. szept. 28. 20:14
14/14 anonim válasza:
Nehéz döntés lehetett, de ez volt a helyes út. Nem csak a kisfiad, de magad miatt. Végülis kire számíthatna a fiad, ha az apukája szépen leépíti az önbecsülésed, amíg már szavad nem lenne? Remélem hamar összeszeditek magatokat! Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!