Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most folyik a válóper, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most folyik a válóper, a fiaimnak hogy lesz személyi igazolványa?

Figyelt kérdés
A válóper most folyik, a volt férjem ismeretlen helyen tartózkodik már 3 éve, azóta húzódik a per. Hogyan tudok személyi igazolványt vagy útlevelet csináltatni nekik? Ügygondnok lesz helyette, ilyenkor lehet kérni teljes felügyeleti jogot? Vagy ilyen esetben sem lehet?
2011. szept. 20. 00:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
11 és 13 évesek.
2011. szept. 20. 00:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát elmentek az okmányirodába és megcsináltatjátok. Nem értem, hogy mi a probléma. Nem kell hozzá 2 szülő.
2011. szept. 20. 05:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy az útlevélhez kell mind a két szülő aláirása. De ha nincs két szülő, akkor nem is lehet útlevele a fiaimnak? Mert tavasszal mennek az iskolától szlovákiába, s akkorra kellene neki.
2011. szept. 20. 06:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
aki félárva, annak is lehet...
2011. szept. 20. 06:36
 5/12 anonim ***** válasza:
útlevélhez kell a másik szülő "engedélye" - aláírása, de az okmányirodában elmondják, mit kell/mit lehet tenni. El kell indítani - vagy a tartásdíj miatt már el is kezdted - egy eltűntté nyilvánítást, és akkor az ilyen jellegű gondok megoldódnak (nem tudom, most hogy van, de nekünk annak idején még a középiskolai továbbtanuláshoz is kellett volna az apja aláírása)
2011. szept. 20. 07:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, de ha felarva, akkor van egy halotti bizonyitvany is. Ha csak apuci felszivodott, akkor meg nincs. Es a "nem lattuk mar 3 eve" cimu mondatot az okmanyiroda nem fogja elhinni. Tehat kell akar apuci, akar az eltuntte nyilvanitas, akar a halotti bizonyitvany, ahogy irtak masok.
2011. szept. 20. 07:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Szlovákiába utazáshoz nem kell útlevél, elég a személyi igazolvány is, mivel unión belül van! Ebben biztos vagyok, mert az én gyerekem is azzal utazott ki!
2011. szept. 20. 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez az! Szlovákiába nem kell útlevél! Múlt héten voltunk kint!
2011. szept. 20. 08:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az útlevélhez kell e mindkét szülő, ezek szerint igen. A személyihez nem kell, csináltasd meg mindkettőnek a személyit, a kisebbnek is lehet, már babáknak is csinálnak személyi igazolványt!
2011. szept. 20. 11:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor személyi lesz csináltatva nekik. S nem kell mindkét szülő engedélye, ha nyaralni mennek külföldre?
2011. szept. 21. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!