Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a fiaimnak karácson...

Mit vegyek a fiaimnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

a nagyobbik 3ésféléves a kisebbik meg 2 éves lesz januárban!

a nagyobbikat a szerelős játékok,áramos játékok(ha lehetne),konyhai eszközök és hát igen,néha a babák is érdeklik.+ha mindent szétverhet ami a kezébe akad....

a kisebbiket viszont szinte minden érdekli.

fogalmam sincs mit vehetnék amivel mindketten eljátszhatnának.sajnos elég irigyek egymásra,nem akarok 2 külön játékot,hogy egyik ezé az meg a másiké,mert olyankor folyton vitatkoznak,de nem is akarok teljesen egyformát külön-külön nekik.

köszi a tippeket.

2009. nov. 10. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem közvetlenül a kérdésedhez válaszolok: szerintem nem jól teszed, ha a viták kiküszöbölésére ugyanolyat veszel mindkét gyereknek. Meg kell tanulniuk, hogy van "tulajdon". Meg kell tanulniuk, hogy a világban sokszor lesz olyan, hogy hiába áhítanak valamit, az másé és nem veheti el. Biztosan egyszerűbb számodra amit csinálsz, de hosszú távon nem a gyerekek érdekét szolgálja. Az óvodában, iskolában is minden gyereknek lesz saját játéka, ceruzája stb. Minél nagyobbak lesznek, annál keserűbb lesz a ráébredés.
2009. nov. 10. 20:34
 2/7 A kérdező kommentje:

de éppen ez az,hogy nem akarok ugyan olyat venni nekik!

biztos én fogalmaztam rosszul.sorry

2009. nov. 10. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Rubikkockát!!
2009. nov. 10. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Viszont ha nem tanulja meg hogy van magántulajdon, akkor eg ygazdag ember lesz belőle ha ésszel, vagy a jog mögé bújva veszi el másoktól!! Ahhogy ékes vezetőink...
2009. nov. 10. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyel nekik tobbfele aprosagot. Pl. labda, szanko, bicikli, kifesto, lego, es ha bemesz egy jatekboltba annyi jatekot mutatnak, hogy nem fogsz tudni valasztani kozuluk. Csak penzed legyen!:)
2009. nov. 10. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok: szóval, hogy az eredeti kérdésedre visszatérjek: Az IKEÁ-ban lehet kapni egy játékot, amit kalapácsolni lehet, keresd meg a honlapjukon. Ha érdekli a konyhai téma, vannak megfizethető árú játékkonyhák, na azzal pl. mindketten játszhatnak. Nem baj, ha egy fiút ilyen is érdekli. Van játék bevásárló kocsi,na azzal lehet furikázni sok mindent. A nagyobbik energiájának levezetéséhez ajánlom az ugrálólabdát.
2009. nov. 10. 20:43
 7/7 anonim válasza:

Én szerintem a lego a duploo a legjobb én csak azt tudomajánnlani

...

2010. júl. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!