Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két gyerekkel egyedül maradok. Mi lesz?
Valahogy ényleg bölcsibe kell adnod a kisebbik gyereked és elmenni dolgozni.
Ha elmész dolgozni,addigra pedig valahogy ki kell találnod az utazgatást(akár melóbe kell majd utaznod,akár a gyerekeket vinned másik helyre bölcsödébe a fiút,és a lányt iskolába.).
Azért próbáld meg anyukádnak is mondani, hogy az egyik kicsit ő adja be a bölcsibe v iskolába reggelente.
Biztos hajnalba kell majd mindig kelnetek,vagy késő éjjel,de akkor is valahogy próbáld megoldani,kérleld anyukádat ha tudod!
Keresztanyád,nagynénéd,nagybátyád sincs véletlenül?Hátha ők is segítenétek..
A ruházkodás és egyéb "kisebb" dolgokat pedig különböző alapítványokon keresztül megkapnátok,amit már említett az egyik válaszoló.
Hasonló szituban vagyok,csak én össze vagyok vele házasodva és még a második baba a napokba jön... De tőlem már elment. Ma épp felhívott,hogy kellenének neki a szerszámai amiket itt hagyott,mert amíg van munkahelye járnak a többiekkel apró cseprű munkákat végezni. De hozzátette hogy hamarosan le kell számolniuk... Aztán rátértünk a témára,hogy a gyerekekről is beszélni kellene,hogy hogy s mint,mert hétfőn megy a bíróságra. Mondtam neki majd beszélünk,de még most nincs hozzá kedvem... Letettem a telefont és akkor jutott eszembe hogy milyen aljas,mert ennek a telefonálásnak az volt a lényege,hogy ő a napokban leszámol,és beadja a válópert. Hát igen csak ott a bibi,hogy ha nincs bejelentett munkahelye,majd valami nagyon alap összeget ítélnek meg neki,így ő megint jól járt... Vigyázni kell velük,mert amúgy a férfiak nagyon simlisek...
Kérdésedre a válasz én is itt maradtam 2 kisgyerekkel,2 családiból+gyedből+ gyermekvédelmiből,még annyi hogy rám maradt az autó és a bútor részlet,de helyre hozni a dolgokat már nem hagyja... Meg se hallgat csak viszi hogy ő már nem akarja... Én mindenesetre azt kívánom ,hogy légy kitartó,és ne légy gyenge,mutasd a büszkeséget,bármilyen nehéz is... És ne hagyd magad könnyen befírolni :):):)
Ha gondolod én is szívesen beszélek veled privibe,mert hasonló szituban vagyunk :) SAJNOS!
És azért milyen könnyű nekik hogy csak arrébb állnak,minden felelősséget ráhagyva a másikra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!