Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem szeret a férjem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret a férjem! Hogyan szerezzem vissza a szerelmét? Nem akarom elveszíteni!

Figyelt kérdés

Kisfiunk születése után elkezdett süllyedni a kapcsolatunk,de valahogy nem volt idő, erő tenni érte. 3 év telt el azóta és eljutottunk oda, hogy a férjem már csak úgy szeret mint a gyermeke édesanyját.Én ennél többet érzek még mindig iránta.Azt gondolom nem igazán tudtuk kezelni a gyermek által jött új élethelyzetet.Ő mindig dolgozott én meg állandóan tök egyedül voltam a kicsivel.A családom közel 600 km-re él tőlünk, így nem tudtak besegíteni, az ő családja meg elég önző ahhoz, csak magára gondoljon és soha nem kaptam tőlük semmilyen segítséget.Így szép lassan eltávolodtunk egymástól.Próbálom visszakapni a régi életünket, próbálok érte tenni, több kevesebb sikerrel,de kéne valami ami teljesen megváltoztatja az életünket, izgalmasabbá, tartalmasabbá teszi.Talán az segítene, hogy visszakapjam a férjem szerelmét! Segítsen aki volt hasonló helyzetben és sikerült kilábalniuk a krízisből! Nem akarom elveszíteni a férjem!

Előre is köszi minden választ!

2011. aug. 24. 18:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

"Aki ilyen marhaságot ír, hogy szex, szex és szex, arra ne hallgass, mert életében nem volt igazi érzelmeken alapuló kapcsolata."

Irja mindezt egy békés családanya:D Átcserélték a fejedet férfi fejre vagy honnan veszed ezeket, a filmekből? Vagy a férjed ezt mondta? Vajon miért?:-)

Kérdező: döntsd el te kire hallgatsz ebben a kérdésben, a békés családanyára aki azt hiszi hogy világ rózsaszín és itt most tőlem kell megtudja szegény hogy férfi vele őszinte még sosem volt vagy a férfiakra.

2011. aug. 24. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Talán furán hangzik, de nálunk tényleg ez volt a megoldás.. Mármint a szex..
2011. aug. 24. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha én fáradt vagyok, és a gyerekek kiskorában folyamatosan az voltam, kifejezetten nyűgnek érzem a szexet. Ha végre eljutottam az ágyig, kizárólag aludni akartam, ráadásul tudtam, hogy az éjszaka folyamán még legalább kétszer felkeltenek a gyerekek. Ebből kiindulva a férjemről is azt gondoltam, hogy ha fáradt, akkor békén kell hagyni. De ez nem így van. Legyen bármilyen késő, és kelljen akármilyen korán kelni egy szeretkezésre szerinte mindig alkalmas még az idő. Szerencsémre ékes magyar nyelven megmondta, hogy ez nála így működik, ennek ellenére újra és újra megkérdezem, hogy "de nem baj?", mármint hogy éjfél után kezdem ébresztgetni egy kis összebújásért. Pedig pontosan tudom, mit fog mondani, és azt is mondja, már ha képes még beszélni, mert azt nem igazán tud, ha álmos.
2011. aug. 24. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom félholtan se fáradt a szexhez. Én már sokkal inkább fáradós vagyok. De egy férfi szerintem félálomban is akar szexelni.
2011. aug. 24. 23:04
 15/17 anonim válasza:
100%

Nálunk pontossan ez van.együttérzek veled:(Nekem két gyerek van. 13 éves és egy 2,5éves.Mi se megyünk sehova pedig mondom neki.Ő is sokat dolgozik és persze ez lett a vége hogy eltávolodtunk egymástól.Pedig én mindent beleadtam,tényleg.A sex jó nagyon is már amennyi van.És....?Nem tudom mi tévő legyek.Nagyon el vagyok keseredve:(

Kitartás neked is!

2011. aug. 27. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Igen,kedves Lanyok,Asszonyok.Ilyen egyszeruen a szex a megoldas.Az a baj Veletek,mar megbocsassatok,hogy megprobaltok a ferfi fejebe latni,a ferfi fejevel gondolkodni,de ezt noi logikaval teszitek.A ferfi felholtan is kaphato a szexre,persze.Sot,nekem egyik legjobb elmenyem,mikor ejszakai muszak utan hullafaradtan bedoltem az agyba es asszonykam meglepetesszeruen oralis uton leamortizalt:) Legjobb meglepi,nem adtam volna semmiert! Probaljatok ki.Megeri!
2012. jún. 9. 04:40
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Ugyan már egy férfi soha nem elég fáradt a szexhez, max. a feleség állítja ezt, hogy ne kelljen széttennie a lábát. A megoldás, hogy akkor legalább vedd kezelésbe vagy pippantsd le, azt is élvezni fogja és még meg is tartod magadnak, eszébe se jut máshoz menni.
2013. júl. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!