Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartásdíjra beadtam a keresetet, lehet még módosítani, ha még tart a per?
Képzeld, annó én is csak tartásdíjra adtam be a kérelmet és 7!!! év után derült ki, hogy kellett volna gyermekelhelyezési per is, annak ellenére, hogy apuka egy percig nem volt kíváncsi a gyerekre. A bírónő is csak pislogott, hogy elhelyezés nélkül meg se állapíthattak volna tartásdíjat.
Jelezd a tárgyaláson, hogy ezt is szeretnéd. Jövedelemigazolást fog kérni, környezettanulmányt, pedagógiai szakvéleményt...
Kedves 07:04!
Senki nem általánosított, csak leírta a maga oldalát.
Ha nagyon érdekel, elmesélem neked, hogy a gyerekem egy tervezett terhességből született, ahol apuka meggondolta magát és 2 héttel a szülés után eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nem lenne nehéz a gyereket egy olyan ember ellen nevelni, aki így viselkedett, ennek ellenére a legrosszabb jelző, amit a gyerek az apjára hallott rólam a buta volt.
Mindemellett megjegyezném, hogy a tartásdíj fizetése az nem a te döntéseden múlik, hanem a bíróságén.
Kedves Apuka-Kedves második!
Tényleg nem általánosított senki,nincs mit magadra venni! Ezt jelezheted a bíróságon,hogy szeretnél találkozni a gyerekkel,de anyuka nem engedi!
A kérdésre:én úgy tudtam a tartásdíjjal a gyerekelhelyezést is megállapítják.Hisz hogy állapítanak tartás díjat,amíg úgymond nincs eldöntve,hogy kinél van a gyerek!Szóval szerintem jelezd ezt a bíróságon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!