Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A bíróság akkor is elválasztja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bíróság akkor is elválasztja a párokat, ha az egyikük semmi képpen sem akar válni?

Figyelt kérdés
A feleségem válna de én nem akarok feladni mindent. Egy háztartásban élünk és neveljük két gyerekünket. Így is elválasztanak a végén?
2009. ápr. 8. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Szia

Ha ő minden képen válni akar akkor el is fogtok csak tovább fog tartani az egész

2009. ápr. 8. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen, elválasztanak, ugyanis nem erőltethetik. Téged mi tart még benne a házasságban, ha ő mindenképpen ki akar lépni? (azt ne mondd, hogy a gyerekek...)
2009. ápr. 8. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Persze, elválasztanak. Bár egyszerűbb lenne megegyezéssel válni. Olcsóbb és hamarabb túl vagytok rajta. Megnyugodhatnak a kedélyek.
2009. ápr. 8. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

Indok nélkül nem. Valami ok kell ahhoz hogy elválasszanak.

Ez egy szerződés, nem lehet csak úgy megsemmisíteni.

De ha elköltözik, s külön él már egy ideje, az pl. ok lesz.

2009. ápr. 8. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előttem szóló, elég azaz indok, hogy az egyik már nem akarja tovább csinálni.

Valószínüleg jobb lenne a szétköltözés, de a mai helyzetben a bíróság még a válás kimondása után se kényszeríti a feleket a szétköltözésre, mert lehet, hogy egyszerűen nem tudják anyagikag megtenni.

2009. ápr. 8. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Kösz a lepontozást, bárki is volt, de én tapasztalatból írtam, az én szüleim miattunk, gyerekek miatt maradtak együtt, és mindenkinek üzenem, hogy a gyerek oldaláról nagyon rossz így felnőni állandóan bűnbaknak lenni 2 szülő között és hallgatni a szülők veszekedését.
2009. ápr. 8. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Igen.
2009. ápr. 8. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen elválasztanak,még akkor is ha nem jelensz meg egyetlen tárgyaláson sem.Elég a felperesnek jelen lenni.

Ha gyerekeitek vannak,a gyerektartás és elhelyezés tárgyalásakor köteles vagy megjelenni,ha nem elő állíthatnak.

Jobb lenne közösen megegyeznetek.Senkit nem lehet arra kényszeríteni,(szerencsére)hogy a házastársa maradjon valakinek akinek nem akar.

Beszéljétek meg a dolgaitokat értelmes kulturált emberek módjára.Ha mindenképpen válni akar,sajnos bele kell törődnöd.

2009. ápr. 8. 23:10
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Igen, elválaszthatnak. De miért akarsz olyan emberrel maradni, aki már nem szeret téged? A gyerekeknek csak rosszabb, ha úgy nőnek fel, hogy az egyik szülő legszívesebben máshol lenne. Ez mindenre rá fogja nyomni a bélyegét és valószínűleg rosszabb, mint a válás. Aki menni akar, menjen, te meg keress mást. Ha nem érted az okát, mert te nem tettél ellene, akkor nem érdemel meg téged.
2009. ápr. 9. 16:46
 10/13 A kérdező kommentje:
16 év áll mögöttünk és két gyerek. Szeretem a feleségem mega gyerekeket is. Sikerűlt együtt elérnünk mindent amit kell az életbe. Nem szeretném feladni.
2009. ápr. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!