Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesapám tartásdíj csökkenést követel, azonban a tárgyalás novemberben lesz. Létezik, hogy addig a bíróság "visszatartja" a tartásdíjat és nem küldi anyukámanak a tágyalásig?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 20:35
11/24 anonim válasza:
Figyelj, ha nagykoru vagy, akkor keress ra a jogszabalyra a neten, illetve kerj ingyenes jogi tanacsot, ne laikusokat kerdezz.:)
12/24 anonim válasza:
A munkáltatónak addig kötelessége vonni a gyerektartást, amíg a bíróság ennek az ellenkezőjéről nem értesíti. Apád csak kamuzik.
13/24 A kérdező kommentje:
Kérelmezte a tartásdíj visszatartását a tárgyalásig...Létezhet,hogy elfogadják a kérelmét?
2011. júl. 28. 21:22
14/24 anonim válasza:
nem tudom, mivel indokolta, de ha nyomósak az érvei, elfogadhatja a bíróság a kérelmét
20/L jog hallgató
15/24 A kérdező kommentje:
Azt írta a bíróságnak levélben,hogy nem részesülök semmiféle felsőoktatási tanulmányban...ami egyértelmű,hogy hazugság,hisz csak tudom magamról,hogy járok-e vagy sem.És iskolatátogatásival tudom is igazolni,illetve h sikeres vizsgákat tettem.Gondolom azért a bíróság ellenőrzi,hogy amit írt apukám annak mennyi a valóságtartalma...
2011. júl. 29. 06:07
16/24 anonim válasza:
Szép egy apád van mondhatom. Nagyon sajnállak...
17/24 anonim válasza:
Gyerek tartásra már nem vagy jogosult, mivel betöltötted a 18. életévedet. Viszont a tanulmányaidat és az életedet támogathatja. Nem tudom a pontos nevét vmilyen támogatásnak hívják. Lehet, hogy ezt kérelmezte ő is.
18/24 A kérdező kommentje:
Amíg hallgatói jogviszonyom van és nem töltöttem be a 22. évemet addig elvileg kötelező neki küldeni.Nem kérelmezett ő mást csak annyit,hogy kevesebbet kelljen küldenie.Amúgy köszönöm Mindenkinek az eddigi válaszokat.
2011. júl. 31. 00:03
19/24 anonim válasza:
A bírón múlik.
De en is arra gondolok, hogy bizonyitva kell latnia azt a tenyt, amire alapozva megallapitja a tartasdij felfuggeszteset. És igen, valami mas neve van 18 ev folott, ezert mondjak a tobbiek, hogy nem jar mar a tartasdij, de ez ne zavarjon meg Teged.:)
20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) szomorú,hogy ilyenekkel kell foglalkoznom,hogy apukám hazudik és még én bizonyítsam az igazamat:S
2011. júl. 31. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!