Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy igazán lovagias férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazán lovagias férfi elzavarná a nőt ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nekem fontos a lovagiasság, az egész életemet ez uralja, utálom a férfiközhelyeket és a tipizált férfihülyeségeket.

A párom szünetet szeretne tartani a kapcsolatunkban. Lehet, hogy szakítás lesz, de nem 100%. Nálam lakik. Annyira nem vagyok gazdag, hogy "végkielégítést" tudjak adni, de a fizujából még egy albira sem nagyon telne neki. Sokan írták, mondták, hogy hajtsam el, ne legyek a balekja, hogy itt lakhat stb. Sőt! Legyek férfi, aki nem taknyol, hanem szigorúan lép. Mármint, hogy elhajtom innen a lányt. (Egyenlőre nem veszett fejsze még, nem kizárt, hogy menthető a kapcsolat).

Szerintetek nem ÚRIEMBERHEZ MÉLTÓBB, ha nem küldöm el, hanem kivárom a döntéshozatalát és nem sürgetem?

2011. júl. 21. 19:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik,hogy a barátnőd főleg anyagi okok miatt maradt még veled. Ha komolyan szünetet akar akkor miért laktok még együtt? Vagy csak szex szünet van pénztárca szünet nincs? Én nőként sem bírom az ilyen nőket.
2011. júl. 21. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Na ja, de ő külön bérleményben gondolkodott. 30 éves már, egy viszonylagos (általam) jólét után nem menne társbérletbe. (...) Mehetne az anyjához is, meg is van a szobája még, de oda nem akar."

Na igen. De vagy a jólét kell neki Veled együtt, vagy tudjon már megalkudni! Kívánom, hogy ne legyen így, de nekem ez bűzlik. Ha korrekt lenne ez a nő, tudna alább adni és nem húzni a te agyad is.

Nem a gondolkodással van a baj, de ne hagyd, hogy ez elhúzódjon, és főleg ne, hogy esetlegesen kihasználjon (megint mondom, inkább ne legyen igazam!).

2011. júl. 21. 20:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha valóban ez van, hogy csak kihasználja az "ingyenszállást", mivel a rezsibe sem kellett soha beszállnia, így ezesetben nem annak a szégyene a dolog, aki nem pitiánerkedik és nem veri a nyálát, hanem annak a szégyene, aki visszaél a másik lovagiasságával. Már ha ez a helyzet.
2011. júl. 21. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is lehetsz úriember, hogy segítesz neki becsomagolni, és kölcsönadod a kocsidat, hogy legyen mivel visszamenni a szüleihez/rokonaihoz/barátaihoz. Nem valószínű, hogy te lennél az egyetlen, akire számíthat a bajban.
2011. júl. 21. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A lovagiasság és a balekság nem tévesztendő össze...

Rajtad élősködik, ő akar szünetet/ szakítani, (értsd ahogy akarod) és akkor még te jótékonykodsz??

Én is szeretnék pl egy palotában élni, de ha nem telik rá akkor vagy költözök egy másik csajhoz, vagy vissza anyámékhoz. Tetszik vagy nem!

2011. júl. 21. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Még te akarsz "végkielégítést" fizetni amikor kidob??

Ennyi erővel az összes volt csajod lakását fizethetnéd...

Ha te eddig úr voltál és nem kértél rezsit, gondolom mást se nagyon (pénzt), akkor most ne legyen ő se számító k.rva.

2011. júl. 21. 22:15
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Tegyük fel, hogy én kérek szünetet a férjemtől. Ő az egyetlen emberi kapcsolatom, minden vérrokonom halott, nincsenek barátaim, az országban egyetlen kiadó lakás sincs, minden munkára alkalmatlan vagyok és egy fillért sem örököltem. Ilyen helyzetben lelkiismeret-furdalással, nagyon hálásan elfogadnám, hogy eltartson és szállást adjon.
2011. júl. 21. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen ennek a lehetőségnek nagyon nagy az esélye.
2011. júl. 21. 22:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez az. Még ebben az esetben sem követelőzhetnék.
2011. júl. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!