Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi ha felemeli a kezét amikor ideges ütni is fog?
Hú de durva :(
Csak azt nehéz elhinni,hogy valakit ennyire félre lehet ismreni nem??
Mert érzem ez a hibám,alig hiszem el ez velem megeshet.A 2 évből másfél évig csak a szépet mutatta :( Becsapott én meg vak voltam.
A legjobban a csúnya beszédje zavar:(
Holnap írok neki levelet mert ugysem hallgat meg,kezébe adom,és benne lesznek amiket ide is írtam(érzéseim,gondolataim)és bele írom elmegyek!
Nem tudom mi lesz a reakció,de hála ég értelmes vagyok,és hiába szeretem,így nem élek és itt vannak a 2 gyermekem,főleg miattuk sem. :( de nehéz..............
És elhagytad?
Holnap megírom vagy holnapután mi történt !Nagyon köszönöm!!!
Szerintem hagyd ott...
Én már keveredtem ilyenbe, csak az én exem akkor volt ilyem amikor részeg volt... aztán minden reggel megfogadta, hogy soha többet nem tesz ilyet. Aztán egyszer nem csak megemelte a kezét... arc és válltöréssel vendégeskedtem a kórházban. Utólag bele gondolva: szóba se kellett volna vele. Ne várd meg amíg idáig fajuĺ a helyzet, mert szerintem jobb egyedül mint terrorban élni.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!