Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vegyek valamit a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek valamit a feleségem szülinapjára akit, még szeretek/25éve/, de jövö honapban vállunk,?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 07:54
1 2
 11/16 Csipkebokor válasza:
100%
Szerintem okvetlenül béküljetek ki! Kezdeményezd Te, mert ő annyira bánja, hogy nem meri!
2011. júl. 20. 08:58
 12/16 anonim válasza:
igen biztos örülne neki
2011. júl. 20. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező!

Ez a Te mondatod:

"MERT 3HONAPPAL EZELÖTT,MEGCSALT 1NÖS FÉRFIVAL,ÉS NEM TUDOM,HOGY BÁNJA-E,DE LEVAN FOGYVA,EGYEDÜL VAN.../ÉN AZOTA KÜLÖN ÉLEK/"

A megbocsátás királyi erény. A megbocsátás (= kegyelmet adni, megkegyelmezni) a királyok privilégiuma. Akarsz-e királyi kegyet gyakorolni? Persze nem árt ha kellően nézel önmagadba is. Két ember közötti történés az mindig két emberen múlik. Elmulasztottál-e esetleg valamit, ami miatt pillanatnyi szeret-vágyában megszédülve jött rá, hogy téged nem pótolhat senki, csakúgy, mint ahogy őt sem pótolhatja számodra senki más?

Ha megkeményíted a szíved, nmind a ketten súlyos kárát látjátok. Merj bátor lenni, merjetek EGYMÁSNAK egymástól bocsánatot kérni és egymásnak megbocsátani!

62/F

2011. júl. 20. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne vegyél neki semmit. Bocsáss meg, és szeresd, ha még szeretheted, ameddig még szeretheted. Persze, ha még ő is akarja, és ha ő is megbocsátott. Mert az, hogy hűtlen volt, még nem feltétlen jelenti azt, hogy ő rontotta el. Valószínűleg együtt rontottátok el. :)
2011. júl. 23. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
[07-20 16:30-as úr nagyon szép, intelligens és érzékeny választ adott. Köszönet érte!]
2011. júl. 23. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Kíváncsi vagyok, mi történt azóta? :)
2011. aug. 5. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!