Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem el akar költözni tőlünk. Írt egy sms-t hogy mikor jöhet a cuccaiért? Két gyerekünk van. Sikerül majd egyedül is eltartanom Őket? Albérletben? Mit tanácsoltok?
Az, hogy behajtják rajta, sajnos nem jelent azonnali pénzt, sőt sok estben ki lehet bújni alóla (pld. megkéri a munkáltatóját, h feketén foglalkztassa.... persze, ilyenkor az állam előlegez, de az is hónapokba tellik, és csak fél évig előlegez!)
Szóval szerintem nem fog menni egyedül albérletben. Költözz haza a szüleidhez.
Mennyi az albérlet + rezsitek? Havonta mennyi kell minimum a megélhetésre? Ezt összeveted a várható bevételetekkel, és máris megvan a szaldó.
Érthetetlen, hogy hogy lehet ekkora köcsög valaki. Már bocsánat.
Egyik pillanatról a másikra lett ilyen vagy voltak már korábbi jelek?
Gyedet nem kapok, csak gyest+családi. Ez havi 55 000.
Nincs bejelentett munkahelye, mert van az előző házasságából is gyerek és oda sem fizet. Szóval sz***r helyzet. Anyukámmal már beszéltem, oda biztos mehetnénk (igaz ezt a részt még nem hoztam szóba) de hát újra visszamenni anyuhoz két gyerekkel, szegénynek megvan így is a maga baja. Az albérlet 20+rezsi. Ez a nyári időben 60-70/hó, de télen volt hogy 110 000 is. Szóval be vagyok tojva.
Azt mondja hogy magamnak köszönhetem mindezt. Mert állítása szerint én egy sárkány vagyok. Cseszegettem, piszkáltam mindig ezekért a dolgokért:
Nem foglalkozik velem, sem a gyerekeivel. Ha volt szabadideje akkor a gép előtt volt és beszélgetett és játszott. Informatikus, sokat van gép előtt. Sokszor hajnalig. Aztán áprilisban elkezdett itthonról elmászkálni, más munkaügyben. Péntektől vasárnapig. De volt hogy 1 hétig sem volt itthon és ha hazajött, akkor is csak bement a gépéhez. És nekem hiányzott és a gyerekeknek is. És szóvá tettem dolgokat. Megkérdeztem hová megy, hol van, kivel. Sosem mondta meg. Mert nem az én dolgom. Hívni nem hívott amikor elment itthonról, maximum 1szer. Én nem szórakozásból mentem hozzá, hanem azért hogy boldogok legyünk.
Szex 3 havonta. Ha szerencsém volt. 28 éves vagyok. Ő közel 40. Nem vagyok csúnya. Mert azt gondoltam hogy ez a baj. :S És velem nem is beszélt telefonon, csak a haverjával beszéltem. Röviden ennyi.
Hát..nem semmi egy pasas!!Szerintem valami nő lehet a dologban!
Nem gondolod?
Huszonévesen szültél egy negyvenéves, kapuzárási pánikos csávónak 2 gyereket, akinek egyébként már alapból is volt egy még előtte levő házasságból gyerek, aki után nem fizet? Ráadásul azt is elérted, hogy teljesen tőle függj anyagilag?
Most komolyan, hogy lehettél ENNYIRE vak? Most már nem nagyon van más választás, mint visszamenni anyukádhoz... és a saját korosztályoddal kezdeni... bár 2 gyerekkel a nyakadon az se túl esélyes :S
OFF
Azért az valamit elmond egy ember jelleméről, hogy a gyerekéről nem hajlandó gondoskodni... Ha tudtad, hogy az előző kapcsolatból született gyerek után nem fizet, hogy vállalhattál vele gyereket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!