Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után elő szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után elő szoktátok venni megnézni az esküvői videótokat/fényképeket, vagy kidobjátok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
végülis ki nem lett dobva, mert azért emlék, mivel akkor még jól éreztem magam, de elő soha nem veszem, szerintem szüleimnél vannak ilyen jellegű fotók és videó, nálunk nincs. Én azóta újra férjhez mentem, így inkább a mostani dolgokat nézegetem. :)
2011. jún. 30. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kidobni nem dobtuk ki, a szüleimnél vannak nálunk is, de soha meg nem nézném! Új házasságom van, boldog vagyok. Minek rá emlékezni? Amúgy is csak az esküvő volt jó emlék és azóta egyszer néztem meg, így már az sem...
2011. jún. 30. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nézegetem, és azon tünôdöm mi a fene tetszett meg benne.

Még nem jöttem rá.

2011. júl. 3. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:

A Páromnak vannak ilyesmi emlékei, de bedobozoltuk és le a tárolóba. Ő nem nézegette sosem. Én egyszer megnéztem kíváncsiságból, és le van tudva. Majd a sajátunkat :)

22N

2011. júl. 3. 19:16
 5/5 anonim válasza:
100%
Az enyemet megneztem,es a kepeket tobbszor,majd fokozatosan tettem felre es dobozolta,es meg mindig nem vagyok tul rajta, 3,5 ev utan, csak remelem,hgoy egyszer elmulik.
2011. júl. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!