Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a mai szakítást?
Figyelt kérdés
Én akarok szakítani hosszú kapcsolat után, mert már csak kínlódunk egymással, amit a párom nem akar tudomásul venni (szerintem csak büszkeségből). Rengetegszer próbáltam már meg véget vetni a dolognak, de nem hagyta, addig üldözött amíg belefáradtam az ellenkezésbe. Idegileg nem bírom a lélektani harcokat, ha kibékültünk legalább nyugalom volt. Most már nem bírom tovább, ma tiszta vizet kell önteni a pohárba, de tudom hogy nem lesz egy fáklyásmenet, sajnos van már benne tapasztalatom, nem egy egyszerű eset, ilyenkor félek tőle. Már nyugtatót vettem be, de így is rosszul vagyok a szorongástól, dolgozni is alig tudok. Hogy bírjam így ki estig??2011. jún. 28. 12:22
11/14 anonim válasza:
Ez az ember beteg, és még az is lehet, hogy hiába mész a rendőrségre ilyenolyan kérelem miatt - elég, ha majd csak egyszer megy a közeledbe, naponta írnak ilyesmikről a bulvársajtóban.
Mi lenne, ha elvennéd a kedvét tőled?
Frankón mondom, ez az ember beteg és kiismert téged, rád nőtt, társfüggő. El kell érned, hogy máshogy nézzen rád, különben elfajul.
Sokáig tart egy kicsit a szakításhoz képest, viszont túléled. Szó szerint.
12/14 A kérdező kommentje:
Egyszer már majdnem belehaltam.. Egyébként már a szex sem működik, pedig ez kötött minket össze elsősorban, de őt ez sem zavarja. Azt mondja majd lesz jobb, ő kivárja. Pedig már nem lesz, én tudom.
2011. jún. 28. 17:36
13/14 anonim válasza:
Lelkisérült, sosem fog érteni a szóból, mert nem akar.
Úgy kell viselkedned, hogy taszítsd magadtól. Az agresszió vele szemben nem jó megoldás, ne azzal taszítsd.
Inkább valami kihívó külső kéne és hideg tekintet.
14/14 A kérdező kommentje:
Ellopta a lakáskulcsomat, pénzt követelt tőlem, fenyegetett. Rendőrséget kellett hívnom, ami persze semmit nem ért... És az illető józan életű, nem iszik, nem drogozik, egyszerűen csak a bosszú hajtja - bármeddig. Iatenem, mi jöhet még???
2011. júl. 5. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!