Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl a szakítást?
2 és háromnegyed év után a pasim bekattant, besokalt, szabadság kell neki, magával akar rendbe jönni, mondja ő.
Ezalatt a kapcsolatunk tönkre ment, és tegnap szakított velem.
Mit tegyek, hogy ne ezen kattogjak, hogy ne őrüljek bele a fájdalomba, amit okozott...?
Egy egész jövőkép tört össze bennem.
Nagyon magam alatt vagyok, mert tudom, hogy ez csak menekülés egy kicsi próbléma elől, és engem egyből eldobott.
Hát ezt velem is megcsinálták már! Nekem sem segitett semmi úgyh bele vetettem magam a bulikba meg az ismerőseimmel voltam folyton, hogy ne legyek egyedül. Neked is ezt mondanám: soha ne legyél egyedül, ha tud mindig legyen ott veled vk. Nekem valamennyire segitett.
A másik pedig az, hogy nekem az segitett a legtöbbet mikor összejöttem utána a mostani barátommal. Tudom, hogy most még nem tudsz erre gondolni, nem is kell, majd ha akar jön magátol egy jobb, aki megérdemel téged :-)
Addig is kitartás.
22L
Szia!
Én csak elképzelni tudom ,hogy milyen lehet ez az érzés, de biztosan szörnyű. Azt tanácsolom , hogy legyél sokat a barátaiddal és ismerkedj más férfiakkal, mindig keresd mások társaságát ne légy egyedül mert az a legrosszabb , mert akkor csak a srácon kattogsz. Hidd el, hogy jobbat érdemelsz egy ilyennél aki csak úgy otthagy téged.
Próbáld a jó oldalát nézni, hogy most történt meg és nem akkor amikor már gyerekeitek vannak, és már az esküvő is megvolt. Keress egy olyan srácot aki megérdemel téged.
Sok sikert.
Zeusz 19/F
Szia,
EN is csa kazt tudom javasolni, hogy mindig kosd le magad valamivel, filmek, tarsasag, beszelgetes, baratok, ne legyel egyedul, es probalj meg nem erre gondolni, hanem arra hogy eros vagy es egyedul is helyt allsz, es igen is lesz olyan aki jobban megbecsul majd...Mi 2 hete szakitottunk bartnommel, en nagyon ki voltam ( Pedig pasibol vagyok), most mar kezdek helyre allni, bar meg sokat gondolok ra en is...
Szoval kitartas, es fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!