Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás, amiből én és az anyukám jönnénk ki a legjobban. Hogyan kellene belevágnunk?
..Na szóval...ez nagyon hosszú lenne, így hát röviden..anyukám és én is nagyon szeretném, ha elválnának...apu csak iszik, bár nem bánt minket(az lenne az utolsó), de nekem is már ebből a helyzetből elegem van...
Szüleim kapcsolata már csak olyan, hogy nem is beszélnek egymással!...nem az anyukám hibája...
Na szóval, mi annó, amikor meghalt a nagypapám, cseréltünk a nagyival lakást(anyukám anyukájával) mivel az övé nagyobb volt...
Végülis az egész olyan ajándékozási szerződés volt(nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, Szlovákiában élek, de ez most mindegy), vagyis a nagyim ajándékozta a lakást anyumnak, így nem kellett fizetni..
Viszont a lakás aztán már nem csak anyukám, hanem apu nevére is lett írva..
Apunak ott van pluszba még egy üres lakás(meghaltak a szülei) és ma is kijelentette, hogy ő innen nem megy sehová és nehogy még az anyu járjon rosszul...Szóval, neki kellene az üres lakás(ami a szülei után az övé természetesen) de még kellene neki ez is!
...a kérdésem a kovetkezo: a válásnál valamit számítana az az ajándékozási szerződés, hogy a nagyim az anyunak ajándékozta, így őt illetné?
Vagy mit...? :(
Koszonom a válaszokat, bocsi, hogy hosszu lett...
"(nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, Szlovákiában élek, de ez most mindegy)"
Nem, baromira nem mindegy. Mert így rátok a SZLOVÁK jog vonatkozik, NEM A MAGYAR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!