Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Dührohamai vannak apának,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dührohamai vannak apának, ilyenkor tör-zúz, belerúg a kutyába, anya is fél, remeg tőle ilyenkor. (Én is) Mit lehet ezzel kezdeni, kinek lehet szólni?

Figyelt kérdés
Rendőrség nem hiszem, hogy foglalkozik ezzel, hallottam, hogy a mentőket is lehet értesíteni. Ők is kijönnek ilyenkor? Majdnem minden délután ez van, muszáj csinálni valamit. 19 éves vagyok.
2009. márc. 24. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Baráti körömben volt egy ilyen fazon, terrorizálta a családot mert piált mint az állat, erre egyszer a lánya pasija elkapta és istenesen elverte, elmagyarázva neki hogy ha még egyszer kezet emel a családra még nagyobb verést kap. Asszem megértette mert azóta nem bántja őket, igaz ugyanúgy iszik mint előtte. :( Nincs esetleg valaki aki meg tudna védeni? Amúgy háziorvossal beutaltatni idegosztályra, ha elmesélitek neki miket csinál lehet a zártosztályra teteti és onnan nem könnyen szabadul. :D
2009. márc. 24. 11:48
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, meg fogom mutatni anyunak is, amit írtatok. Szerintem ő tisztában van a jogi lehetőségekkel, csak fél, de az, hogy a válaszaitokban bátorítjátok őt, remélem, segíteni fog neki.

Valamit nyilván tenni kell, mert így ő munkát találni, én meg tanulni nem tudok rendesen. Orvosira járok, nem olcsó, és nagyon megerőltető úgy, hogy naponta rettegünk otthon.

Köszönöm a sok segítséget.

2009. márc. 24. 11:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen????

Nade akarata ellenére nem utalhat be orvos kórházba senkit.. Én így tudom.

Apa meg nem menne magától.

A mentők hívására épp ezért kérdeztem rá egyébként, mert a rohamai orvosilag közveszélyes betegségnek tekintendők- ha ezt a mentőorvos is igazolja- és akkor úgy tudom, bevihetik.

De ha nem viszik, akkor utána csak rosszabb lesz, meg ha kiengedik is. Mert az osztályon biztosan ígérgetne fűt-fát, csak, hogy hazajöhessen, és akkor lesz nemulass...

A háziorvost meg fogom kérdezni, ő biztosan többet tud erről, mint én.

2009. márc. 24. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi vagyok. Hát egy jószívű háziorvos némi "kenőpénz" (tudom hogy ronda dolog de hasznos) ellenében simán beutaltatja idegosztályra, és mivel azért vannak ott szigorúan őrzött személyek is úgyse figyelnének mit ígérget apád. Ha az én apám lenne ilyen és a család veszélyben forogna nem sajnálnám az időt, pénzt, gyámság alá vonatnám és bedugnám elvonóra, gyámság alatt nem hozhat egyedül döntést és kénytelen végigcsücsülni szépen. Nem akarok senkit bujtogatni, de sajna ha nincs más lehetőség el kell beszélgetni a dokival négyszemközt.
2009. márc. 24. 12:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató, amit írsz... Utánajárok a gyámság kérdéskörének, ez még eléggé ismeretlen fogalom nekem..
2009. márc. 24. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az utolsó jó lesz. Körzeti orvos, és gyámhivatal. Addig ne fenyegessétek válással, mert csak begurul.

Ha úgy néz ki, mint akinek idegrohama van, kijöhet a mentő.

Vegyetek ki egy albérleti szobát addig ketten egy öreg néninél, bácsinál. Ne adjátok meg a címet otthon! Kérjen anyukád szoc segélyt, rendkívüli segélyt a kaucióhoz az önkormányzaton, Vagy családi kölcsönt.

2009. márc. 24. 18:29
 17/20 anonim ***** válasza:
2009. márc. 24. 18:35
 18/20 anonim ***** válasza:
A mentőket hiába hivod nem mehetnek ki,mert ha elvinnék a személyi szabadság korlátozásának minősülne.Ezt a törvény tiltja.Orvos utalhatja be pszichiátriára más nem,ön és közveszélyes diagnózissal.(mentős vagyok tudom)
2009. márc. 24. 20:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Előttem szóló mentőst kérdezném: ha szereznek róla papírt az orvostól hogy ön és közveszélyes akkor ha kihívja a család a rendőrséget a következő kiboruláskor akkor végre elviszik és bedugják zárt helyre ahonnan nem engedik ki???? (Kórház, elmegyógy, bármi ahol nem árthat senkinek, max benyugtatózzák, vagy lekötik.)
2009. márc. 24. 23:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Válóper, és költözzetek el. Ne gondold, hogy bármi meg fog változni. Ne várjátok meg, amíg valakit szétver vagy megöl.

Szegény kutya :-(

2009. márc. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!