Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andi1226 kérdése:
25 év házasság után váltunk el 3 évvel ezelőtt. Jó házasság volt kifejezetten. Az utolsó években hűtlenkedtünk, ő is én is. Ő 8 hónapja egyedül én kettő. Kérdésem: lehet-e újra éleszteni egy ilyen kapcsolatot, hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Fiaton házasodtunk össze, se neki se nekem nem volt más Elég csúnya válás volt. Ő egy olyan kapcsolatba ment bele ami tönkre tette lelkileg és anyagilag is. Mostanában elég sokat találkozunk sőt közös programokat is szerveztünk már. Nem kezdeményez és én sem teszem. Olyan érzésem van, hogy a férfi-nő dolog közöttünk meghalt sajnos a sok sérelem miatt. Nem vagyok rá még nyitott ez tény és szerintem ő sem rám. Viszont nem találtam jobbat még megközelítőleg sem és szerintem ő sem. Csak akkor látom értelmét újra kezdeni,hogy ha újra szerelem lehetne..mert kétségtelen nagy szerelem volt. Hónapok óta ez foglalkoztat! Van-e esélyünk? Történt valakivel hasonló?2011. jún. 14. 09:56
11/12 anonim válasza:
Én csak most olvastam ezt. Mi lett veletek?A lényeg, hogy Te mit akarsz,nem amit mi gondolunk. MINDEN LEHETSÉGES A Földön, minden. Ha Ez az utad, megtalálod. Érdemes némi önismeretet folytatnod talán, az sokat segítene. És együtt is folytathatjátok,ha úgy van jól. Hajrá!
12/12 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy csak újabb sebeket okoznátok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!