Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiteles lakással mi történik váláskor?
Figyelt kérdés
Van egy közös lakásunk, közös hitellel, aminek még csak elég kicsi részét törlesztettük le. Arra gondoltam, hogy a közösen eddig kifizetett pénz felét odaadnám a férjemnek, én pedig fizetném tovább a részleteket egyedül. Ezt meg lehet csinálni?
A másik a szocpol, amit 2 gyerekre vettünk fel, egy babánk született, ilyenkor ügye vissza kell fizetni az összeg felét?
2009. márc. 20. 10:13
1/1 anonim válasza:
Szia!Nálam majdnem ugynez a szitu./szocpol nélkül/Be kell mennetek a bankba,ott adnak egy papírt,hogy eddig mennyi lett a házba fizetve.Ennek 30 napnál nem szabad régebbinek lennie.Viszont,ha tárgyaláson kívül rendezitek a dolgot,akkor ez a 30 nap nem annyira fontos,mert ott magatok között folyik le az egész hercehúrca.Bibi egy van!NEM BIZTOS,HOGY ELENGEDI A BANK AZ EXEDET.Kell helyette valakit bevonnod a hitelbe,aki ugyanannyi bevétellel rendelkezik,mint ő.Egyébként lehetséges.A szocpolt nem tudom...Én adtam az exemnek egy évet,hogy szedjeössze magát anyagilag stb...Közben jött ez a szemét vállság,így szerintem én megint nem leszek kifizetve.Nem éri meg neki intézkednie.Így most lehet ,hogy neked sem.Nem kedvezőek a feltételek sokat bukhatsz.Gondolom deviza?SOK SIKERT NEKED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!