Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek ítélné a bíróság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek ítélné a bíróság?

Figyelt kérdés
Már jó ideje megromlott a házasságom és most eldöntöttem, hogy válni szeretnék. Van egy 4 hónapos fiúnk, akit félek a bíróság az apjának ítélne. A gond az, hogy csak haza tudnék költözni a szüleimhez, de sajnos apám elég gyakran a pohár fenekére néz. Nem bántott minket soha, de ilyenkor még a falba is beleköt. Attól tartok ez miatt elveszíthetem a fiam, amit nem akarok, abba belehalnék. Nem tudom mit tegyek. Ha maradok ebben a nem működő házasságban akkor ki fogok készülni, de félek ez az egyetlen megoldás, hogy a fiam velem maradhasson
2011. jún. 8. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy hozzád kerülne.

Azt nagyon nehéz bizonyítani, hogy apuka alkoholista lenne, pláne ha nem agresszív, nem bánt senkit akkor szíve joga alkoholistának lenni.

Amíg van hova menned az utcán kívül addig pedig az nem szempont, hogy a szüleidnél laknátok.

2011. jún. 8. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Félelmed jogos. Ha az apuka be tudja bizonyítani, hogy a papa többször néz a pohár fenekére, elképzelhető, hogy neki ítélik a gyermeket. Anyukádhoz vagy más rokonhoz nem tudtok költözni?
2011. jún. 8. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó válaszoló: szerinted egy 4 hónapos gyerekkel mi a ló F....t tudna kezdeni egy apuka???

Ő fogja szoptatni? Ha el megy gyesre miből fogja eltartani?

Szerintem ilyen pici gyermeket az Anyának ítélnek!

Arra lennék kíváncsi, hogy most hol laktok? saját tulajdonú a ház vagy albérlet?

2011. jún. 8. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

egyáltalán nemkell félned semmitől.

Ezt tanultam tudom mi hogy működik.

Csak akkor veszik el az anyától,ha nem alkalmas a nevelésre.

Nyugodj meg,nálad marad a pici.

2011. jún. 8. 12:10
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Mégha úgy gondolod is, hogy pereskedne a gyerekért, hidd el azért nem biztos.Egy férfi tényleg mit kezd egy 4 hónapos gyerekkel.Ezt ő is tudja.Még ha napközben a felügyeletet meg is tudná oldani, akkor is éjjel, majd ugrik kétszer fél-egy órára, mert a gyerek sír?Hát egy hónapot se bírna.
2011. jún. 8. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
23%

Kedves Harmadik!

Minősíti jellemed az írásod választékos megfogalmazása.

Ha benne lennél, tudnád, hogy sajnos a mai igazságszolgáltatás és a gyermekvédelem NEM GYEREKPÁRTIAK.

Régen volt, hogy csak az anyának ítélhetik méga pici gyereket is. Sajnos, ez a mai jogrendszer.

2011. jún. 8. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 4 éves kor alatt csak akkor vehetik el tőled, ha nem vagy alkalmas a nevelésére, tehát ha mondjuk Te magad vagy alkoholista/drogos/csöves/elmebeteg, stb.
2011. jún. 8. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne viccelj:-) Szerinted ha a 18 éves alkoholista,nincstelen,exdrogos,exprosti anyukától nem vették el a gyerekét,akkor tőled elfogják??Nincs mitől félni.
2011. jún. 8. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:

3 éves kor alatt a bíróság csak nagyon indokolt esetben ítéli az apának a babát! (pl. anya k.rva, drogos, alkoholista)

nyugi, nem a nagypapa fog dönteni, téged néznek és, hogy tiszta összkomfortos lakásban laktok-e

2011. jún. 9. 01:00
 10/11 anonim válasza:
Ez mind igaz de hogy ha az apa bizonyítani tudja hogy a gyerek veszélyes környezetben élne és az anyának meg nincs más hely ahova mehetne akkor hiába kicsi a gyerek az apjának ítélik mert hogy rendezett körülmények között élhet majd. A gyámügy rögtön ugrik az ilyenre.
2011. jún. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!