Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérhetem azt, hogy csak felügyelettel láthassa őket?
Válásom közepén tartok, sajnos még várom a második tárgyalás időpontját. Az exem alkoholista, de állítólag "epilepsziás" és ezért ivott....mindegy. Amióta szétmentünk, tavaly októberben, azóta elég ritkán voltak vele a gyerekek (4 és 9 évesek) legutóbb a tavaszi szünetben voltak nála 3 napot, azt is úgy, hogy az ex végigpiálta a 3 napot, úgy vitte el őket sétálni is. az anyja hozta haza őket hozzám. azóta egyszer telefonált, hogy vinné a gyerekeket, én közöltem vele, hogy többet nem adom ki neki napokra őket, maximum találkozhat velük. Az ügyvédemet is kértem, hogy vegye bele a kérvénybe, hogy csak felügyelettel láthassa őket, de el ne vihesse. Van erre esélyem jelen körülmények közt?
Pár hét múlva összeköltözöm mostani párommal, akit apjukként szeretnek, és ez kölcsönös. Lehet ez befolyással a válásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!