Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor ítélík az apának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ítélík az apának a gyereket?

Figyelt kérdés
Élettársammal elég rossz viszonyban élünk mert iszik meg stb.Azt mondta ha elhagyom el fogja venni tőlem a kisfiúnkat.Hozzáteszem az apjának elég sok pénze van és attól félek hogy az apja segítségével sikerülni fog neki.Nagyon megköszöném a jó tanácsokat hogy mit csináljak és hova forduljak.
2009. márc. 19. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Fordulj ügyvédhez.

A gyereket akkor itélik az apának, ha az anya vagy környezete alkalmatlan a gyerek fizikai, mentális nevelésére.

Ez azért - főleg kisgyerek esetén - elég ritkán fordul elő. Nálatok nem válásról, hanem sima gyermekelhelyezési perről van szó, amit neki kell megindítania.

2009. márc. 19. 11:44
 2/12 A kérdező kommentje:
bocsi lehet hogy nem voltam elég érthető.A párom apjának van sok pénze és félek hogy segíteni fog páromnak hogy elvegye tőlem a kisfiúnkat.Még azt szeretném tudni hogy milyen esetekben ítélik az apának?
2009. márc. 19. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

"A gyereket akkor itélik az apának, ha az anya vagy környezete alkalmatlan a gyerek fizikai, mentális nevelésére"

A pénz nem számít.

Akkor veszik el tőled a gyereket, ha szörnyű kosz van otthon, a gyerekeket mocskosan járatod, nem kapnak enni, vered őket, iszol, kábítószerezel, megállapított pszichokai betegséged van. Ezért írtam, hogy nagyon ritkán. Az, hogy az apja milyen ügyvédet tud megfizetni, hogy 20 szobás lakásban nőne fel a gyerek nem számít.

2009. márc. 19. 11:52
 4/12 anonim válasza:
70%
Úgy tudom sajnos bizonyítani is kell,hogy az anya alkalmatlan a gyermeknevelésre.Bántalmazza,elhanyagolja stb..Csatlakozom az elöttem szólóhoz,mindenképp keress fel egy ügyvédet.
2009. márc. 19. 11:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat!Felfogok keresni egy ügyvédet és nagyon remélem hogy tud nekem segíteni!
2009. márc. 19. 12:08
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
a gyermek korától is függ, én nem töltöttem be a 18at de választhattam.
2009. márc. 19. 12:47
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
en is järtam ebben a cipöben.nem volt ügyvedem,de a gyerek apjänak volt.ugyis a birosag elött kimennek környezettanulmanyra.es ha lätjäk hogy minden rendezett,boldog a gyerek,akkor nincs baj.nälam eppen akkor voltak amikor haza mentem utazasbol.a lakas tele böröndel...stb.de nem azt nezik hogy most mi van.ha lätjak hogy jo helyen van a gyerek akkor nem kell aggodni.es alltalban a birosag minidg az anyanak iteli a gyereket.persze ha nem bizonyithato,hogy drogos,alkkholista..stb.en egyedül voltam ügyved nelkül,es megnyeretm
2009. márc. 19. 13:04
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem veszik el a gyerekedet, csak azért, mert kevés a pénzed.

Ha szép tisztán járatod, nem eszik meg a tetvek, nem bántalmazod, rendesen táplálod, összességében kiegyensúlyozott, akkor nincs az a bíró, aki elvenné, szerintem.

Azért keress ügyvédet, hogy felkészítsen, mikre számíthatsz, mit tudnak trükközni, mikkel szoktak vádaskodni, ilyenek...

Egyébként:

menj el a területileg illetékes gyermekjóléti szolgálathoz, ott elmondhatod őszintén a problémádat, segíteni fognak, van ingyenes jogi tanácsadás is.

2009. márc. 19. 13:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként a kisfiam még csak 6 és fél hónapos.Belehalnék ha elveszíteném!Nagyon félek az apjától mert mindenre képes hogy tönkretegyen ha elhagyom!A fiával se igazán törödik csak azért akarja elvenni tőlem mert tudja hogy Ő a mindenem!Else tudná láttni,azt mondta hogy bébiszittert fogadna hozzá!
2009. márc. 19. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok.

Ha ilyen pici baba, akkor szinte kizárt, hogy elvegyék tőled.

De a gyermekjólétit komolyan mondtam:

Ők majd megnyugtatnak és kaphatsz jogi tanácsokat.

2009. márc. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!