Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként értékeli a pszichológus, ha a válási pszichológiai vizsgálatra valaki magával viszi az új párját?
Behívtak négyünket a váláshoz pszichológiai vizsgálatra, mivel mindketten akarjuk a gyerekeket. A feleségem azonban az új pasijával ment, aki amíg mi kint várakoztunk folyamatosan provokált engem, simogatta a lányomat, stb. A pszichológus ezt nem látta, csak azt, hogy a feleségemet elkísérte ez az ürge. (Közös felühgyelet van, és még közös lakásban is lakunk.)
Mindenki azt mondja, hogy ez gusztustalan dolog, és biztosan nem fogja jó néven venni a pszichológus sem, de az is lehet, hogy azt látja, hogy neki már van új kapcsolata, aki a gyerekeket is elfogadja, vagy lehet hogy nem is foglalkozik vele.
Szerintetek hatással lehet ez a tény valamilyen irányban a vizsgálatra, vagy a pszichológust ez nem érdekli?
A férfi írta 09.25-kor, hogy megverte az új barát, mert kérte, hogy ne menjen be addig a házba, míg ő ott lakik.
A többit már csak én fűztem hozzá, hogy van, ahol az új család is ugyanott él, ahol az elvált, elhagyott személy is. Ilyenről hallottam, olvastam is.Jó, jó-a mai lakáshelyzetben nem lehet azonnal új fészket rakni, de pofa kell hozzá, hogy ugyanott fürdik,eszik az asztalnál az új barát, ahol a régi. Van is belőle baj, tragédia.
Egyébként: ha kioktatsz, akkor mielőtt ezt teszed, tájékozódj alaposan!Nem értem, hogy miért jó ilyen fórumokon ismeretlen embert leszólni, kioktatni? Jól esett ez pl. neked, boldogabb lett az estéd? Ilyen vagy szemtől szemben is? Megkérdezheted, ha valamit nem értesz, de nem kell belemarni a másik emberbe!Nem csak te gyakorlod ezt, hanem megfigyeltem, hogy mindig van 1-2 elkeseredett, lelki békétlen, aki mar, csíp, harap...hát ha a gőzt eregeditek ki, akkor tegyétek!Nehogy felrobbanjatok.
Nem ilyen választ kaptál volna, de nekem is megy a harapás, csak én ettől nem vagyok boldogabb.
Ha a feleségednek van új partnere, a pszichológusnak kötelező őt is vizsgálni. csakhogy nem maga dönti el, mire.
jelentsd be a bírónak amit láttál. Az erőszakos cselekményeket-ha van tanu vagy készült jegyzőkönyv, ill. az a bizonyos garázdasági eset-szintén a bírónak.
Lehet, hogy kiegészíti a végzését, mire térjen ki a szakértő, egyéb intézkedéseket is tehet. Amíg folyik a per, az ügy ura a bíró..A saját meghallgatásodon ezeket persze mondd el a szakértőnek. Ugyanis a tesztek egy része objektív (rajzolni kell pl) és csak azt fogja látni, utálod a pasit, de ha elmondod, mik történtek, akkor másként fogja értékelni, nem pedig előítéletnek.
A pasas vizsgálatával kapcsolatban csak a bíró utasíthatja a szakértőt, ill ez általában úgy történik, hogy ajegyzőkönyv másolatát megküldi, jogosult az aktába is betekinteni, ezért nagyon fontos, hogy a negatyv történések, botrányok kerüljene bele a bírósági jegyzőkönyvekbe. Utólag is kérhetsz szakvélemény-kiegészítést, vagy ellenőrző szakértőt. Amúgy nem tudom, hány éves az a kislány, de ha hozzáért, az mindenképpen beteges. stepapukák nem szoktak normálisan...
A kérdező kommentje:
Azért itt sok minden más is van a háttérben.
Ez az ember korábban megvert azért, mert azt mertem neki mondani, hogy ne jöjjön be addig a házamba, amíg mindketten itt lakunk. Csoprtos garázdaság miatt folyik ellene nyomozás. Stb. A provokáció pedig sokminden másból is állt.
Hogy a feleségem pedig milyen aljas dolgokat tett, azt nem részletezem, mert egész délelőtt irogathatnám.
Én le akarom zárni a múltat, előre menni, elfelejteni mindent ami történt, új életet kezdeni, de a gyerekeimet nem akarom, hogy egy bűnöző nevelje fel.
Egyszerűen elképesztő, hogy valaki ezt tudja igazolni, sőt, hogy a lányát molesztálják, és vannak, akik lehurrogják érte... Szegény asszony meg az új párja. Ha esetleg nem tudnád, de biztos elmondták a rendősrégi eljárásban: a a volt közös lakás hasznáalata meg lett osztva, de ez természetben úgy kivitelezhető, hogy a nejed "új párja' félig letolt gatyával átmasírozik a nappalin ez magánlaksértés. Ez a te otthonod, akámilyen jogcímen is (gondolom részben tulajdonos is vagy), inkább gyomorfoprgatónak tartanám egy kisgyermekes anyuk részéről a szitut-talán nem vételnelül rendelték el a pasija pszichológiai vizsgálatát is!
Volt ismerős bontóperében az új pasit ítélte meg a szakértő a legalkalmasabbnak a gyereknvelésre (ezért mondhatni, objektív amit leírnak. Azaz nem részrehajló) de ez nem az az eset. Pontozzátok fel egymás nyugodtan, engem és a kiírót meg le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!