Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermek kapcsolattartási ügyben mennyi idő alatt dönt a bíróság, ha gyermekelhelyezésben nincs vita, csak a kapcsolattartásban van?
www.jogiforum.hu
Itt szakemberek válaszolnak a kérdéseidre. Én itt a gyk-n olvastam, hogy el nem lehet vinni csak a rögzített időpontban, de egyébként meglátogathatod.
Ebben pontosan miért nem tudtatok megegyezni? Ezerszer jobb lenne ha ebben is sikerülne közös nevezőre jutnotok, szóval talán megér még egy nekifutást.
Szia.
a sárkányoskodásra visszatérnék egy kicsit, én hamarabb adtam be 1 hónappal a válást mint a jelenlegi párom, ők már elváltak 2 hónapja, én még nem :(. én és a férjem nem egyezünk meg a gyermekelhelyezésben, hisz nem akarja hogy én mint anya neveljem a fiam. A dolgokhoz viszont úgy szeretnék hozzáállni, mint a jelenlegi páromék, hogy akkor láthatná a gyereket amikor csak akarja, de ő egyáltalán nem akarja hogy nekem ítéljék a gyereket. Nincs semmi ami ellenem szólna, ( nem iszom nem drogozom nem vagyok prosti, van munkahelyem, jelenleg albérletben élünk, nincs efelé elmaradásunk, mindent megadunk a fiamnak ( és persze a párom lányának is , ugyan úgy) , a munkabeosztásom is tökéletes , tehát nincs olyan ok amiért félnem kéne, de sajnos már ez az ötödik hónapja hogy vitázunk a fiam elhelyezésén. Most várom a papírt hogy mikor lesz psziholgus, környezettanulmány , stb. Mint anya nagyon nehéz, tudom a fériaknak is nehéz ebben az esetben, hisz ők is szeretik a saját gyereküket, de meg kell vallani, hogy a férfiakat nem a gyereknevelésre találták ki.Persze példát lehetne venni egy kettőtől, de a többsége csak a bosszú miatt húzza az ügyeket és kötöszködik, nem azt nézik hogy a gyereknek jó legyen. ( hangsúlyozom tisztelet a kivételnek ) . Úgyhogy van nálunk is buli emiatt és fogalmam sincs hogy mikor lesz már ez lezárva. Egyébként meg semmiben nincs egyezés, csak a ruháimat adta ide és mehettem amerre láttam, persze a fiamat is vittem magammal, így most szerényen, de mindenünk megvan ami kell. Fáj, de majd megoldódik, remélem....... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!