Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4gyermekkel mennyire könnyen találok uj párt magamnak?
Szerintem nem megsértődni kell, ha valaki őszintén megírja a véleményét. Egy gyereket nevelni nagy felelősség, munka és anyagilag is megterhelő. Nem várhatod el, hogy tárt karokkal fogadjanak a férfiak 4 gyerekkel.
Nem betegség, de hátrány, az biztos.
Nagyon, nagyon nehezen...
Próbálj meg, ne ezen agyalni, görcsölni, akkor talán több esélyed lesz.
Én bizony ismerek olyat, aki négy gyerekkel is talált magának társat.
Vannak szerencsések és vannak olyanok, akik nem azok.
Egy biztos, ha ezen görcsölsz, tuti nem fog sikerülni.
Bátor voltál, hogy 4 gyereket mertél szülni, nekem 1 is elég a mai világban! Olyan sok pasas lelép, hogy ma már azt kell alapnak venni, hogy egyedül kell majd fölnevelni, erre berendezkedni...
Hát 4 gyerekkel nem leszel könnyű helyzetben, sok sikert!
Egy barátnőmnek (most 30 éves) két kicsi gyereke van és ő is rengeteget panaszkodik, hogy ahogy megtudják ezt a hapsik, már nem hívják, a végén már eltitkolta.....de előbb-utóbb úgy is kiderül, és jól írták ez egyik előző kommentben, ha gyerekkel nem kellesz, az rögtön ki is derül, ahogy közlöd a dolgokat...láthatod a fickó arckifejezésén, hogy áll a dlgokhoz, szóval ezt elég könnyen el lehet dönteni és elkerülheted a legrosszabbat, a bizonytalanságot, lásd a dolgok előnyös oldalát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!