Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az apával megegyezünk abban, hogy válás után nála maradjon a gyerek, akkor ezt a bíróság automatikusan jóváhagyja, vagy akkor is ragaszkodni fognak ahhoz, hogy az anyánál a helye?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 12:24
11/14 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz:NEM!Ha Ti megegyeztetek(mindenről:vagyonmegosztás.láthatás),a bíróság nem kontárkodik bele(tudom,miről írok,mi is közös megegyezéssel váltunk,igaz a kicsi nálam maradt,én vagyok az anyuka).Szóval ez a TI döntéseket.De egy valamit ne feledj(nem akarom az ördögöt a falra festeni,de ez utólag sokszor így alakul):amikor az Apukánál marad-BÁRMI okból a Kicsi-elkezd ragaszkodni hozzá.Egyáltalán nem biztos,hogy át fogja engedni Neked a Kicsi nevelését,felügyeletét,amikor haza jössz.És,ha bíróságra viszed,mit mond az ex?Simán itt hagytad(a külhoni munka nem igazán ok a magyar bíróságnál),miért is ragaszkodna Hozzád?Summa summárum:ha MAXIMÁLISAN megbízol Benne(az exed-ben),nincs más választásod,akkor talán rá bíznám...de inkább a szüleimre,vagy barátra.
12/14 A kérdező kommentje:
A válásunk oka elég összetett.
Nem bízom másra a gyerekemet, csak az apjára. A fiam pedig nem fog elfelejteni, mert nem hagyom, ahogy sok külföldön dolgozó apukát sem felejtenek el a gyerekei. Ezzel nem lesz gond.
2011. máj. 9. 11:32
13/14 anonim válasza:
szép egy anya vagy már ne haragudj.nekem van egy kislányom,de inkább itthon rohadnék 110000 ft-os fizetésemmel,mint h kint megkeressek 3x annyit,de a lányom legalább mellettem lenne.a gyerek többet ér bárminél.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos kommentet. Szép napot!
2011. máj. 9. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!