Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyen a barátnőm? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen a barátnőm? Mit tanácsoljak neki?

Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt ment férjhez a legjobb barátnőm. Házasság előtt szerződést írt alá, ami lényegében mindent érint: pénz, testsúly, gyerek. A szerződés egyik jelentős kikötése volt, hogy a barátnőm nem hízhat 10 kilónál többet terhesség ideje alatt, illetve szülés után van 3 hónapja, hogy a terhesség alatt felszedett kilókat leadja. A barátnőm megszülte a picit 2 hónapja, és attól retteg, hogy nem tudja leadni a felszedett kilókat határidőre. Ha nem sikerül a kilóktól megszabadulni, akkor külön szobába fognak aludni a férjével. A legrosszabb, ha 6 hónap alatt sem képes leadni a kilókat, akkor válni fognak, illetve a pici az apjánál marad, az anya csak hétvégén láthatja. Az remélem világos, hogy 6 hónap elteltével pénzt sem fog kapni. A barátnőm annyira szerelmes volt, hogy 5 évvel ezelőtt ennek nem fogta fel a súlyát. Naponta tornázok, teljesen a padlón van már most. Mit tehetnék érte? A szerződés felbontható ennyi idő után? Előre is köszönöm a segítségeteket!
2011. máj. 7. 20:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
64%
Tornázzál továbbra is naponta helyette, hátha hamarabb sikerül neki betartania a szerződést!
2011. máj. 7. 20:42
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Ilyet még életemben nem hallottam. Szerintem ez vicc.
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
Menj el vele futni, edzőterembe vagy bármi. Ennél többet nem nagyon. Mindenesetre a helyében rövid úton otthagynám a férjet. Ez mi? Ha 3 hónapig van rajta 10 kiló plusz, már nem is kell?
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de marha jót röhögtem! =D

Ez valami vicc? Ilyen van???

2011. máj. 7. 20:43
 5/27 Darcy01 ***** válasza:
100%
Szerintem is vicc...
2011. máj. 7. 20:43
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Engem a hideg kirázott és hányinger fogott el, míg végigolvastam. Ilyen tényleg van? Undorító érdekházasság. Szerintem a szerződés felbontása a válást jelenti ebben az esetben.
2011. máj. 7. 20:44
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Tanácsold neki, hogy váljon el!

A gyermek nála marad mivel még csak két hónapos. Egy két hónapos csecsemőnek az anyjára van szüksége, nagyon nagyon nagyon indokolt esetben kerülhet csak az apjához.

Ilyenről még én sem hallottam soha... bennem van a gyanakvás, hogy csak vicc, de ha ne adj Isten mégsem az, szerintem segíts neki elválni...

2011. máj. 7. 20:49
 8/27 anonim ***** válasza:
59%

Már bocs, de az ilyen hülye ember meg is érdemli...

Arról nem beszélve, hogy terhesség alatt a normál súlyfelesleg 8-12 kg. Ebből 8-10 kg a szüléssel le is megy. Ha ennél többet szedett fel a barátnőd, arról csakis ő tehet.

az pedig ne haragudj, de milyen ember az aki aláír egy papírt amiben gyakorlatilag lemond a gyerekéről...

Szimplán hülye.

2011. máj. 7. 20:50
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
Ez van Harry hercegéknél, nem? Nem onnan merült a téma?
2011. máj. 7. 20:50
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye csak kamu kerdes? Ilyen nincs. Meg a gyerekrol is szerzodest irt ala? A ferje megrendelte a gyereket tole? Nyisd fel a szemet, hogy o nem hazassagban el, hanem kb. allati sorban van tartva. Szerelmes volt a ferfibe, aki ilyet iratott vele ala? Es ha nem is lehetett volna gyereke? Milyen ferfi az, aki ilyen szerzodest irat es milyen ember az a no, aki alairja? :S
2011. máj. 7. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!