Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam van elhelyezve a gyerek, feleségem azonban el akarja perelni. Nyerhet?
A lányomat is megkérdezte egy független pszichológus h kivel szeretne élni,és ő engem választott. Így nekem ítélték őt. Persze az anyja akkor látja amikor akarja. Jelképes összeget fizet gyerektartásnak nekem,10.000Ft.ot,amit én mindig berakok a bankba.
Most kitalálta h elperli tőlem a gyereket,és majd a fizetésem 20%át fizethetem neki gyerektartásnak. A Lányom 15 éves,már megkérdezik h kivel szeretne élni. Az anyja hülyíti h ő majd mindent meg enged eki amit én nem. Mostanság emeltek egy jobb pozicíóba a cégnél,jól keresek,nagyon jól járna azzal a 20%al.
Elképesztő, mire képes ez a nő... :S felfordulok tőle... ez heroint is venne a gyerekének, csak hogy a lánya azt mondja a bírónak, hogy vele akar élni?
undorító... ennyire kell neki a pénz, és ami új dolgokat ígér a lányodnak, legalábbis a tárgyi javakat, azt a tőled lenyúlt pénzből kapná...
El kell mondani a bíróságon mindezt. Hogy miket hallottál, stb. Én megpróbálnék beszélgetést is rögzíteni erről.
Én mindezt lehet, hogy először a bírónak, illetve az ügyvédemnek mondanám el, ha sor kerülne majd rá. (A volt feleségedre és a lányodra szerintem jelenleg elég nehezen lehetne hatni...)
Feljebb írta valaki és szerintem is fontos részlet lehet, hogy igen, egy 15 éves lányt még elég jól "meg lehet zavarni" keresztkérdésekkel, ha szép szóval és értelmesen nem menne. Ha jobban belemászna a bíró vagy az ügyvéded a részletekbe, talán kiderülhetne, hogy az egész csak egy jól kitervelt átverés és nem is elsősorban a lányodról szól (szerintem sem!), hanem a pénzedről.
A lányoddal egyébként beszéltél már erről, őszintén, komolyan? Nem őt vagy az anyját támadva, vádolva, mert akkor tutira azt éred el vele, amit nem szeretnél! Hanem figyelmesen és türelmesen, őszintén elmondva neki azt is, hogy te mit gondolsz. Tudom, a férfiak nem annyira érzelmes típusok, de a nők (pláne a kamaszlányok) eléggé formálhatóak, ha az érzéseikre próbálnak apellálni. Látod te is, az exed is erre hajazva igyekszik őt elcsábítani tőled...
"A kérdező kommentje:
ha esetleg sikerül elperelnie,muszály a fizetésem 20%át fizetnem gyerektartásnak? fél millió körül van az új fizetésem."
Nem fog.
A 20% az elméleti maximum, ellenben nem fog egy bíró sem 100e forintot megítélni, mert az irreális.
20%-ot ált. minimálbér-közeli fizetésekből ítélnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!