Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam van elhelyezve a gyerek, feleségem azonban el akarja perelni. Nyerhet?
A lányomat is megkérdezte egy független pszichológus h kivel szeretne élni,és ő engem választott. Így nekem ítélték őt. Persze az anyja akkor látja amikor akarja. Jelképes összeget fizet gyerektartásnak nekem,10.000Ft.ot,amit én mindig berakok a bankba.
Most kitalálta h elperli tőlem a gyereket,és majd a fizetésem 20%át fizethetem neki gyerektartásnak. A Lányom 15 éves,már megkérdezik h kivel szeretne élni. Az anyja hülyíti h ő majd mindent meg enged eki amit én nem. Mostanság emeltek egy jobb pozicíóba a cégnél,jól keresek,nagyon jól járna azzal a 20%al.
Nem valószínű. Főleg, ha elmondanád per esetén, hogy mily érdekes, épp azután találta ki, hogy többet keresel. Ő asszonytartást akarna, nem is kérdés.
Ha a gyerek egyszer már téged választott, nem fogják neki ítélni. Milyen dolgokkal csábítja a lányodat, amit te nem engedsz meg neki? Hátha ezt is fel lehet hozni az anya ellen...
15 évesen már a gyermek is eldöntheti,hogy kivel akar élni.Az apjával vagy anyjával.Általában ha az egyik szülő több éve él együtt a gyerekkel,és ő neveli,nem nagyon szokott a helyzet változni,hacsak nem a gyerek kéri,vagy a szülő nem változott rossz irányba úgy hogy veszélyezteti a gyermek felnevelését.Ha eddig nem volt gond veled mint apával és a lányod is ragaszkodik hozzád,én nem aggódnék a helyedben..
Apukám 3 lányt nevelt fel egyedül..Anyám minden évben jött avval,hogy elperel minket.Volt hogy a bíróság által kirendelt pszichológus elbeszélgetett velünk,de mivel mondtuk,hogy apukámmal szeretnénk maradni,így mindig elutasították anyám kérelmét..(a húgom alig volt 5 éves,őt nem kérdezték meg,de a bíró kijelentette,hogy a testvéreket nem választják szét..
Szóval nem kell aggódni,ha jó szülő vagy..
félek h letagadják h ha elmondom mit halottam
nem akarom h a volt feleségem elkapassa a lányunk nevelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!