Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nálam van elhelyezve a gyerek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam van elhelyezve a gyerek, feleségem azonban el akarja perelni. Nyerhet?

Figyelt kérdés

A lányomat is megkérdezte egy független pszichológus h kivel szeretne élni,és ő engem választott. Így nekem ítélték őt. Persze az anyja akkor látja amikor akarja. Jelképes összeget fizet gyerektartásnak nekem,10.000Ft.ot,amit én mindig berakok a bankba.

Most kitalálta h elperli tőlem a gyereket,és majd a fizetésem 20%át fizethetem neki gyerektartásnak. A Lányom 15 éves,már megkérdezik h kivel szeretne élni. Az anyja hülyíti h ő majd mindent meg enged eki amit én nem. Mostanság emeltek egy jobb pozicíóba a cégnél,jól keresek,nagyon jól járna azzal a 20%al.

2011. ápr. 18. 23:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha a pszichológus beszél vele újra meg tudja állapítani, hogy ki hogyan befolyásolta a gyereket.
2011. ápr. 18. 23:37
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
A bíró nem feltétlenül ad a gyerek véleményére. Az gyorsan kiderül, hogy ha a gyerek csak azért akarna a másk szülőhöz menni, mert az engedékenyebb. Azt is figyelembe veszik, hogy eddig milyen nevelést kapott.
2011. ápr. 18. 23:38
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem valószínű. Főleg, ha elmondanád per esetén, hogy mily érdekes, épp azután találta ki, hogy többet keresel. Ő asszonytartást akarna, nem is kérdés.

Ha a gyerek egyszer már téged választott, nem fogják neki ítélni. Milyen dolgokkal csábítja a lányodat, amit te nem engedsz meg neki? Hátha ezt is fel lehet hozni az anya ellen...

2011. ápr. 18. 23:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen már a gyermek is eldöntheti,hogy kivel akar élni.Az apjával vagy anyjával.Általában ha az egyik szülő több éve él együtt a gyerekkel,és ő neveli,nem nagyon szokott a helyzet változni,hacsak nem a gyerek kéri,vagy a szülő nem változott rossz irányba úgy hogy veszélyezteti a gyermek felnevelését.Ha eddig nem volt gond veled mint apával és a lányod is ragaszkodik hozzád,én nem aggódnék a helyedben..

Apukám 3 lányt nevelt fel egyedül..Anyám minden évben jött avval,hogy elperel minket.Volt hogy a bíróság által kirendelt pszichológus elbeszélgetett velünk,de mivel mondtuk,hogy apukámmal szeretnénk maradni,így mindig elutasították anyám kérelmét..(a húgom alig volt 5 éves,őt nem kérdezték meg,de a bíró kijelentette,hogy a testvéreket nem választják szét..

Szóval nem kell aggódni,ha jó szülő vagy..

2011. ápr. 18. 23:40
 5/18 A kérdező kommentje:
bulikkal meg h a barátjánál alhat,vagy ő aludhat ott,új dolgokkal-lesz ruha,mobil,minden. A lányom ha kérdezik azt mondaná h az anyjával akar élni,és én nem figyelek rá,nem vagyok vele eleget. Halottam mikor telefonon az anyjával beszélte meg h miket mond a meghallgatáson ha kérdezik
2011. ápr. 18. 23:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ha jó apa vagy nem kell félned. Kár hogy kis korban szinte mindig az anyának ítélik a gyereket, még akkor is ha ő a hunyó a válásban, az apa meg ugye a duplán szenvedő fél. Szerencsére nem tapasztalat, csak vélemény és meglátás. 35 éves apa.
2011. ápr. 18. 23:46
 7/18 A kérdező kommentje:
én jó apa vagyok,de a lányom 15 éves. kamasz,lázadozik,és az anyja totál behűlyíti. Pedig próbálok én is engedékenyebb lenni a bulik terén,meg a barátja terén, de az anyja többet és többet igér
2011. ápr. 18. 23:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Bulik, barátnál alvás 15 évesen? Épeszű bíró még el is tiltaná tőle. Én legalábbis biztos.
2011. ápr. 18. 23:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el nyugodtan a bírónak amit hallottál. Hidd el egy 15 éves lányt könnyű kikérdezni, hogy elszólja magát.
2011. ápr. 18. 23:49
 10/18 A kérdező kommentje:

félek h letagadják h ha elmondom mit halottam

nem akarom h a volt feleségem elkapassa a lányunk nevelését.

2011. ápr. 18. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!