Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet Úrinő módjára válni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet Úrinő módjára válni? Szerinted?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2-n múlik, ha egyik fél még érzelmileg kötődik, nem lehet vita, jelenetek nélkül. Ha nem, egyszerűbb a helyzet, de ott is 2 ember kell hozzá, senki ne jöjjön ki rosszabbul belőle... Az én elvileg kultúrált szüleim rémesen váltak, de apám mindent magának akart, és végül meg is kapta. Ilyenkor mit tesz egy úrinő? Ha nincs semmilye, se pénze, se lakása, csak 3 gyereke? Emelt fővel távozik az anyaotthonba? És akkoriban még az sem volt...
2011. ápr. 11. 10:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, vannak szituációk, amikor nagyon nehéz. Én négy hónapja váltam el, és bár nagyon gyorsan ment, hát gyalázatos volt. Nem én voltam a kezdeményező, ellenben az exem azt hiszem nehezen viselte, hogy nem halok bele abba, hogy elhagyott egy hat hónapos bébivel. Épp most jubiláltunk, egy éve élünk külön. Nagyon nehéz, ha jön a kislányért még köszönni sem köszön...

Korábban egyetlen szakításom sem ilyen volt, mindig mindent meg tudtunk beszélni, mindegyik exemmel (2) jóban vagyok, bármelyiktől kérhetek segítséget, és segítek én is nekik ha tudok. Szerintem intelligencia kérdése az egész. Persze vannak akik csak kívülről látszanak embernek...akiknek a vélt vagy valós sérelmeik megtorlása az első. Persze ilyenkor is meg kell tudni maradni úrinőnek, maximum csak akkor mosolygunk rajta ha elfordult. :-)

2011. ápr. 11. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!