Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kedves Édesapák! Válóper...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Édesapák! Válóper során kinek sikerült gyermekelhelyezési pert nyernie, és mik voltak a nyomós érvek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 07:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha az apa betudja bizonyítani,hogy az anya masszív alkoholista,vagy drogos,akkor van esélye,de másképpen nincs.
2011. ápr. 6. 07:38
 2/26 anonim ***** válasza:
90%

Sokan váltak el a környezetemben, sajnos senkinek sem sikerült :( Pedig sok apuka nagyon szuperül tudná nevelni a gyerekeket. Sok gyerek pedig kifejezetten szeretne apucival élni.

Nem értem miért, de valóban esély sincs egy apának az anyával szemben.

2011. ápr. 6. 07:42
 3/26 anonim ***** válasza:
69%

A kollégámnál a két gyerek(lányok),az anyánál maradtak, szerintem az apa nem is harcolt értük,mert szinte az anya nevelte őket,mert az apa nem eröltette meg magát.

Egy másik ismerősömnél a 3 gyerekből a fiatlabb az anyánál a két idősebb az apánál(de mind 3 gyerek 18 éven aluli volt.Szerintem az anyagi okok miatt,de a részleteket nem tudom.Viszont egy lakásban laktak utána is,szóval találkoztak,csak a gondviselés volt így leosztva,ja mega fiatalabb gyerekek az beteg volt(egy baleset miatt érték agyi károsodások, lehet ezért maradt az anyánál)

2011. ápr. 6. 07:50
 4/26 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk most folyik megint egy gyermekelhelyezés aljas rágalmakkal. soha nem csinált olyat az anyánk, az egészet kitalálta, és újraindította a pert....

Nem értem, hogy a tartásdíj elkerülése érdekében, miért kell neki a gyerek :( Szomorú, hogy megint minden csak a pénzről szól!

2011. ápr. 6. 08:06
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Párom előző kapcsolatában született egy gyerek, de nem készítettek apasági nyilatkozatot, mert még a baba születése előtt szakítottak. Az apa szerette volna legalább látogatni a gyereket, de ekkora a nő már azt állította, hogy nem az övé a baba. SEMMI esélye nincs egyelőre a DNS vizsgálatra ( nem tudom meddig az anyja megtilthatja), de nem csak az apával szúr ki a nő, hanem a saját gyerekével is. Ő nagyon jó apa. Nem értem miért ilyen gonoszak a nők!
2011. ápr. 6. 08:44
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
Engem az apám nevelt fel, mert anyám alkoholista volt. A környezetmben nem ismerek olyan apát, aki válás után megkapta volna a gyerekeket.
2011. ápr. 6. 09:07
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

A nők aljassága határtalan,ha a gyerekelhelyezésről van szó! Nekik csak a tartásdíj a fontos,nem a gyerek! Sokan még a láthatást is akadályozzák,és az apa ellen nevelik a gyereket! Nagyon kevés az a nő,aki tisztességesen válik el. Sajnos a bírók is többségükben nők,és nőpártiak. Az apáknak legtöbb esetben még esélyük sincs. Aki megpróbál harcolni a gyerekéért,azt megvádolják,hogy nem akar tartásdíjat fizetni,és nem a gyerek kell neki. Ha a nő teszi ezt,az akkor nem baj. Ebben a játszmában a gyerek a legkevésbbé fontos.

Legalábbis ezt tapasztalom az ismerőseim körében. Ilyenkor szégyenlem,hogy én is nő vagyok.

2011. ápr. 6. 09:10
 8/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha van használható ötlet, akkor az engem is érdekelne, mert nálunk most folyik a per, a gyerekeket mindketten akarjuk, szerintem ő alkalmatlan rá, mert iszonyat rendetlen, igénytelen, teljesen elmebeteg dolgai vannak, mindenre szarik nagy ívben, csak a pénzről szól az élete, és a gyerekek is ennek az eszköze. A barátjával már meg is veretett, ő maga pedig hazudik mint a vízfolyás. Megbeszélni semmit nem lehet vele, pedig a gyámhivatal is kötlezte rá, de velük is összeveszett. Én szeretnám nevelni a gyerekeket, normális körülményeket tudnék nekik biztosítani. Ő most a fizetésem háromszorosát követeli tartásdíj címen, plusz kizárólagos lakáshasználatot egy olyan házra, amiért a kisujját nem mozdította és fenntartani sem tudna. Ezek után a bíróság még mindíg nem tudja, hogy kinél helyezze el őket, mer ugye a gyakorlat az, hogy a gyereknek a nőnél van a helye.
2011. ápr. 6. 09:24
 9/26 anonim ***** válasza:
69%

Nyomós érvnek az számít, ha az anya alkalmatlan a gyereknevelésre.

Nincs állása, iszik..stb.

2011. ápr. 6. 09:24
 10/26 anonim ***** válasza:
94%

9:10-essel értek egyet. A nők nagyon gonoszak tudnak lenni gyermekelhelyezés ügyben. Elfelejtik, hogy a gyerek issza meg a levét az egésznek. Ők csak bosszút akarnak sokszor csak vélt sérelmeikért. Tényleg szörnyű. Nem egy esetről tudok. Az apáknak tényleg nincs sok esélyük.

De hogy a kérdésre válaszoljak hallottam olyat, hogy úgy sikerült meg kapnia az apának a gyereket, hogy kijelentette ő nem akar válni, szeretne együtt élni a feleségével és a gyerekkel.

2011. ápr. 6. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!