Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Édesapák! Válóper során kinek sikerült gyermekelhelyezési pert nyernie, és mik voltak a nyomós érvek?
Sokan váltak el a környezetemben, sajnos senkinek sem sikerült :( Pedig sok apuka nagyon szuperül tudná nevelni a gyerekeket. Sok gyerek pedig kifejezetten szeretne apucival élni.
Nem értem miért, de valóban esély sincs egy apának az anyával szemben.
A kollégámnál a két gyerek(lányok),az anyánál maradtak, szerintem az apa nem is harcolt értük,mert szinte az anya nevelte őket,mert az apa nem eröltette meg magát.
Egy másik ismerősömnél a 3 gyerekből a fiatlabb az anyánál a két idősebb az apánál(de mind 3 gyerek 18 éven aluli volt.Szerintem az anyagi okok miatt,de a részleteket nem tudom.Viszont egy lakásban laktak utána is,szóval találkoztak,csak a gondviselés volt így leosztva,ja mega fiatalabb gyerekek az beteg volt(egy baleset miatt érték agyi károsodások, lehet ezért maradt az anyánál)
Nálunk most folyik megint egy gyermekelhelyezés aljas rágalmakkal. soha nem csinált olyat az anyánk, az egészet kitalálta, és újraindította a pert....
Nem értem, hogy a tartásdíj elkerülése érdekében, miért kell neki a gyerek :( Szomorú, hogy megint minden csak a pénzről szól!
A nők aljassága határtalan,ha a gyerekelhelyezésről van szó! Nekik csak a tartásdíj a fontos,nem a gyerek! Sokan még a láthatást is akadályozzák,és az apa ellen nevelik a gyereket! Nagyon kevés az a nő,aki tisztességesen válik el. Sajnos a bírók is többségükben nők,és nőpártiak. Az apáknak legtöbb esetben még esélyük sincs. Aki megpróbál harcolni a gyerekéért,azt megvádolják,hogy nem akar tartásdíjat fizetni,és nem a gyerek kell neki. Ha a nő teszi ezt,az akkor nem baj. Ebben a játszmában a gyerek a legkevésbbé fontos.
Legalábbis ezt tapasztalom az ismerőseim körében. Ilyenkor szégyenlem,hogy én is nő vagyok.
Nyomós érvnek az számít, ha az anya alkalmatlan a gyereknevelésre.
Nincs állása, iszik..stb.
9:10-essel értek egyet. A nők nagyon gonoszak tudnak lenni gyermekelhelyezés ügyben. Elfelejtik, hogy a gyerek issza meg a levét az egésznek. Ők csak bosszút akarnak sokszor csak vélt sérelmeikért. Tényleg szörnyű. Nem egy esetről tudok. Az apáknak tényleg nincs sok esélyük.
De hogy a kérdésre válaszoljak hallottam olyat, hogy úgy sikerült meg kapnia az apának a gyereket, hogy kijelentette ő nem akar válni, szeretne együtt élni a feleségével és a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!