Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorongásos tünet az, ha apukás hétvég után rosszul van a gyerek?
Figyelt kérdés
Anyuka szerint, hányinger, hasfájás, és "mit evett a gyerek". Én nem látok tüneteket rajta, nem rendez féltékenységi jeleneteket az új párommal, érzem ugyan hogy a lojalitás miatt távol marad a páromtól, főleg ha nem vagyunk elutazva a városból. Ha kirándulunk, akkor még felszabadultabb. Foglakozunk vele, pick nick, játék, séta, vele alszom, egészségesen étkezünk és igyekszek nem kommentálni az anyukát(az anyukával ellentátben). Mégis, hétfőn fáj a hasa. Szorongás? Én vagyok az oka? Az bántja hogy otthon nem mondhatja el, hogy jól érzi magát velem/ velünk?2011. ápr. 5. 09:14
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, nem kellene a kicsi érezze a feszültségeket, nem kellene lojalitás konfliktusba kerüljön, de az élet nem egyszerü. Ovodás, 6 éves, kiválságosnak mondanám ott a helyzetét hisz anyuka ott dolgozik, Pistike nem veszi el a játékát, nem bántják. Anyuka nem köszön nekem, de ha kérdezek akkor válaszol, söt beleegyezik abba hogy külföldre vigyem nyaralni. Nem minden válasszal értek maradéktalanul, de köszönöm hogy időt szántatok rá.Nem is az a kérdés, hogy ki a hibás, én nem démonizálom az exet, csak az fontos hogy tényleg a szorongás miatt van-e a rosszullét es hogy szükséges-e a pszihológus, vagy megszokja a kicsi a helyzetet.
2011. ápr. 6. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!