Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Közösen megegyeztünk a válásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közösen megegyeztünk a válásban, csak egy közös ingatlanunk van, gyerek nincs. Meg is írtam a kereseti kérelmet, meg a közös megegyezős papírt. Azt mondták, hogy egy ügyvédnek ellen kell jegyeznie. Ez igaz? Melyik papírt?

Figyelt kérdés
Közösen megegyeztünk a válásban, csak egy közös ingatlanunk van , gyerek nincs. Meg is írtam a kerseti kérelmet, meg a közös megegyezös papírt. Pont ahogy a negykönyvben meg van írva. Férjem vitte be, és azt mondták neki, hogy egy ügyvédnek ellen kell jegyeznie. Ez igaz? és melyik papírt? akkor most fizethetünk ügyvédet? minden hol azt mondták nem kell ügyvéd, de ezek szerint kell. èn külföldön vagyok, ezért nem tudok ott lenni egy ügyvédnél, ha nem vagyok ott hogyan jegyezheti ellen. ilyet sehol nem írtak.
2008. febr. 9. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
87%
Magához a váláshoz nem kell ügyvéd,mivel megegyeztetek.Viszont a megegyezést egy ügyvédnek kell hitelesíteni.Ez minden alkalommal így van,aki közös megegyezéssel válik.Az ügyvéd köteles elmondani,ha valamelyik fél rosszabbul járna,felhívni a másik figyelmét ha valami nem stimmel,tehát ne lehessen átvágni,kisemmizni mert esetleg megvan félemlítve,vagy kettőig sem tud számolni.Mivel külföldön tartózkodsz,valószínű hogy egy ottani ügyvédet kell keresni,aki előtt te is aláírsz.A két ügyvéd majd intézkedik a papírok továbbításáról.
2008. febr. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!